1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2021 19:07

Οι πρωτοπόροι της πανελλήνιας βαθμολογίας δίνουν ραντεβού στο Ωραιόκαστρο

Σε ρυθμούς μπιτς βόλεϊ κινείται το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με το τουρνουά OPEN που θα διεξαχθεί το διάστημα 25-27 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο της περιοχής και σε γήπεδα που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Είναι το πρώτο τουρνουά από τους έξι φετινούς σταθμούς της NORTH AREA Beach Volley Circuit.
Στους άνδρες, η πρώτη τετράδα του τουρνουά OPEN στην Ίο θα δώσει το παρών στο  και θα διεκδικήσει εκ νέου το χρυσό μετάλλιο Oraiokastro Open - North Area Circuit. Οι νικητές της Ίου Γιώργος Μιχελάκης, Βασίλης Μούχλιας μαζί με τους φιναλίστ Στέλιο Τζιουμάκα και Δημήτρη Χατζηνικολάου βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ 15 ομάδες ανδρών θα διεκδικήσουν τις 4 κενές θέσεις του κυρίως ταμπλό.

Στις γυναίκες, στη διοργάνωση θα συμμετέχουν και οι Δήμητρα Μαναβή, Μυρτώ Καλαμαρίδου, μέλη του Εθνικού σχεδιασμού μπιτς βόλεϊ. Στο Ωραιόκαστρο θα βρίσκεται και η αναπτυξιακή Εθνική ομάδα που αποτελείται από τις Κρητικές Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη, οι οποίες θα αγωνιστούν για να αποκτήσουν και αγωνιστικό ρυθμό, δύο εβδομάδες πριν συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20. Στο Ωραίοκαστρο θα βρίσκονται και οι Αθηνά Γεωργοπούλου, Ροδάνθη Μαριάτου, νικήτριες του πρώτου φετινού τουρνουά OPEN.

Οι αγώνες των προκριματικών θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής (25/6) και το απόγευμα θα γίνει το πρώτο σερβίς και των αγώνων του κυρίως ταμπλό.

Στο τουρνουά θα εφαρμοστεί το Ειδικό Αγωνιστικό Πρωτόκολλο Beach Volley όπως ισχύει (δείτε ΕΔΩ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ