1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2013 11:44

Το 1ο περιφερειακό τουρνουά στο Μεσολόγγι

Ο νεοσύστατος σύλλογος Γυμναστική Ένωση Μεσολογγίου (Γ.Ε.Μ.) διοργανώνει το διήμερο 15-16 Ιουνίου το 1ο Περιφερειακό Τουρνουά beach volley Ανδρών και Γυναικών στον πολυχώρο EXODOS στην παραλία Τουρλίδαςστο Μεσολόγγι.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν όσοι η ηλικία τους είναι άνω τον 15 χρονών, μέρος μπορούν να λάβουν όσοι διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου – Αιτωλικού – Αγρινίου – Ναυπάκτου – Λευκάδας – Πρέβεζας –Άρτας – Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων και Πάτρας. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά άτομο, και οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 6947161838.

Στους διαγωνιζόμενους θα διανεμηθούν και αναμνηστικά μπλουζάκιασυμμετοχής από το 1ο Περιφερειακό Τουρνουά beach volley. Καθ’ όλη την διάρκεια του διήμερου τουρνουά, στο Μεσολόγγι θα παρευρεθούν και αθλήτριες που αγωνίζονται με επιτυχία στα σαλόνια της Α1 Γυναικών. Παράλληλα με το τουρνουά, το Σάββατο και την Κυριακή θα διοργανωθούν πάρτιμε πολλές εκπλήξεις και άφθονη διασκέδαση. Λοιπόν μην κάθεστε, φτιάξτε το ζευγάρι σας και ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

πηγή: aitosports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ