1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2013 20:48

Σε ισχύ ο νέος κανονισμός Μπιτς Βόλεϊ

Σε ισχύ τέθηκε, αφότου ολοκληρώθηκαν οι σχετικές νόμιμες διαδικασίες, ο νέος Κανονισμός Beach Volley μετά τις αλλαγές που αποφασίστηκαν στην τελευταία ΓΣ της ΕΟΠΕ.


Καθώς οι διοργανώσεις του Beach Volley έχουν ήδη ξεκινήσει, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από τους εμπλεκόμενους, σε δυο σημεία του νέου κανονισμού και συγκεκριμένα:

-Στο άρθρο που αναφέρεται στη διαδικασία έγκρισης διεξαγωγής ανεξάρτητων αγωνιστικών εκδηλώσεων beach volley, προστέθηκε παράγραφος σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση διεξαγωγής αγωνιστικής εκδήλωσης χωρίς την τήρηση της περιγραφόμενης στον Κανονισμό διαδικασίας, η ΕΟΠΕ διατηρεί το δικαίωμα αξίωσης αποζημίωσης από τον φορέα διοργάνωσης σε σχέση με τα νόμιμα δικαιώματα που απορρέουν από τον Κανονισμό του αθλήματος.

-Επίσης, οι πειθαρχικές κυρώσεις σε αθλητές που μετέχουν σε μη εγκεκριμένες αγωνιστικές εκδηλώσεις beach volley, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επεκτείνονται και στη δραστηριότητά τους στο βόλεϊ σάλας.

Ειδικά για τις διασυλλογικές διοργανώσεις, ο πειθαρχικός έλεγχος επεκτείνεται πέραν των αθλητών και στους προπονητές, συνοδούς, παράγοντες και άλλα μέλη αποστολής.

Υπενθυμίζουμε ότι, οι άλλες βασικές αλλαγές του νέου κανονισμού είναι:

-Επισημοποιήθηκε η λειτουργία και η υπόσταση συλλόγων στο άθλημα του beach volley. Συγκεκριμένα στην επίσημη δραστηριότητα του αθλήματος που καταστατικά υπάγεται απευθείας στην ΕΟΠΕ, εντάσσονται πλέον και τα σωματεία / σύλλογοι που καλλιεργούν καταστατικά το άθλημα του beach volley, μετέχουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις του και δραστηριοποιούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Εγκεκριμένου Κανονισμού beach volley της ΕΟΠΕ.

-Οριστικοποιήθηκε η διοικητική δομή του αθλήματος σε Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο και διευκρινίστηκε η σύνθεση και οι αρμοδιότητες του Εθνικού Συμβουλίου και των Επιτροπών beach volley.

Στο μεταξύ, η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία με την εταιρία Gala που πλέον αποτελεί επίσημο προμηθευτή των Πανελληνίων Διοργανώσεων Μπιτς Βόλεϊ.

Συγκεκριμένα, η «Gala Smash Plush 10» είναι η νέα επίσημη μπάλα των διοργανώσεων Beach Volley 2013 και θα χρησιμοποιείται σε όλες τις εγκεκριμένες από την Ομοσπονδία Διοργανώσεις.

Η εταιρία Gala ιδρύθηκε το 1949 και επί σειρά ετών αποτέλεσε αποκλειστικό προμηθευτή όλων των κρατών του πρώην «ανατολικού μπλοκ», ενώ σήμερα είναι μία από τις τέσσερις εταιρίες που διαθέτει την έγκριση της FIVB και από το 1996 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία, αποκτώντας το 2000 το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001.

Αυτή τη στιγμή απασχολεί 250 υπαλλήλους και έχει κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 9 εκ. ευρώ, ενώ η βάση της είναι στην πόλη Προστεγιόφ στην Ανατολική Τσεχία.

Η Gala παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων (μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, τένις, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων, καθώς και αθλητικού εξοπλισμού).

Πηγή: volleyball.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link rossonero Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 06:47 posted by rossonero

    απ το κακό στο χειρότερο... είδαν χρήμα τα παιδιά της ομοσπονδίας κ είπαν να την πέσουν!!!! είστε ντροπή για το άθλημα....για πείτε μας πως θα τιμωρείτε τον αθλητή?? με αποκλεισμό?? κ τι φταίει ο αθλητής αν ο διοργανωτής δεν έχει πάρει έγκριση?? πως μπορεί να είναι σίγουρος ο αθλητής? κ αν δηλώσει οτι όνομα θέλει, πως θα τον τιμωρήσετε? θα πρέπει να δίνει κ ταυτότητα μήπως??? τι να πει κανείς με τα μυαλά που κουβαλάνε κάποιοι....καλά για την μπάλα δεν το συζητώ. μόνο σε περίπτερο μπορεί να την βρείς. ήθελα να ήξερα που την βρήκατε, πείτε την αλήθεια , σας τις έκαναν δώρο...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ