1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2013 22:04

Μαρούλης και Ξυλούρης τον τίτλο στα Χανιά

Όμορφο θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις παρά τον πολύ δυνατό αέρα παρακολούθησαν οι φίλοι του αθλήματος χτες, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων όπου διεξήχθη το Intersport Chania Open Tournament 2013 από το Vari Sports Club και την Έφη Σφυρή.

Στους άντρες νικητές αναδείχτηκαν οι Ξυλούρης Ιωάννης / Μαρούλης Θάνος επικρατώντας μετά από ένα συναρπαστικό τελικό ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες των Γεωργακόπουλου Νεκτάριο / Μπουρμπάκη Γιώργο με 2-1 σετ (19-21, 22-20, 15-13).

Στο ταμπλό των γυναικών όπου αγωνίστηκαν όλες οι ομάδες μεταξύ τους, πρωταθλήτριες στέφθηκαν οι Ζουριδάκη Μαρία / Σπηλιοπούλου Νατάσα, ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Καπόλου Κατερίνα / Χατζηβασιλείου Βίκυ.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει το VSC bv Academy δήλωσε: «Το τουρνουά αποτέλεσε την πιο διασκεδαστική από τις τρεις μέρες της παραμονής μας στα Χανιά. Προηγήθηκαν δύο κουραστικές ημέρες με διπλή προπόνηση πολλή κούραση αλλά και κέφι από όλους τους συμμετέχοντες του Intersport Beach Volley Camp by Efi Sfyri. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και στο Αθλητικό Σύλλογο Beach Volley Ν. Κυδωνίας που είναι πρότυπο οργάνωσης και καλλιέργειας του αθλήματος».

Νικητές και νικήτριες μοιράστηκαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς του τουρνουά: Intersport, Wilson, Adidas, AcaiBr και Sarantis.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ