1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-06-2013 19:07

Η Κρήτη συνάντησε τις ΗΠΑ στην Παλλήνη

Ολοκληρώθηκε το 6th AMILA beachvolleytraining tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr  και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 2 Ιουνίου στα σύγχρονα γήπεδα Μπιτς Βόλει του The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Tο τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν 16 ομάδες ανδρών και 10 ομάδες μεικτού, είχε ως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

-Την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία αλλά και συμπεριφορά στο τουρνουά της Χανιώτικης  ομάδας των Γιάννη Ανέστη και Μάνου Ντοκάκη καθώς και των αθλητών από τις ΗΠΑ Ταρκ Κουίν, Κάλεμπ Σμιθ, Στηβ Κλάνσι, Λοριν Κλάσιν και Εριν Μιντάζ.

-Την παρουσία σε τελικούς της κατηγορίας AMATEUR πολλών πρωτοεμφανιζόμενων αθλητών.

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής:

 
Στο τουρνουά AMATEUR των ανδρών οι Στέφανος Χαλεπάκης και Τάσος Μωραίτης νίκησαν τους Γιώργο Δαρεμά και Δημήτρη Καλανιώτη με 2-0 σετ μετά από έναν πολύ ωραίο βραδινό αγώνα.

Στο τουρνουά AMATEUR Μεικτού στην πρώτη τους εμφάνιση σε τελικό οι Λευτέρης Δασκαλάκης και Γωγώ Κανελλοπούλου νίκησαν με 2-0 σετ τους επίσης πρωτοεμφανιζόμενους Θανάση Γρίβα και Τίνα Τάχου.

Στο τουρνουά OPEN ανδρών οι Ατάμ Τσαλικιάν και Μιράν Τσαλικιάν νίκησαν με 2-1 σετ τους Παντελή Μαρτίνο και Ηλία Χούτο σε επανάληψη του τελικού της προηγούμενης εβδομάδας.

Στο τουρνουά OPEN Μεικτού ο Παντελής Μαρτίνος με συμπαίκτρια την πρωτοεμφανιζόμενη σε τουρνουά Ειρήνη Μυλωνά  νίκησαν με 2-0 σετ τους τους αθλητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Ταρκ Κουίν και Εριν Μιντάζ.

Διοργανωτές, αθλητές και αθλήτριες έδωσαν ραντεβού για την διοργάνωση ενός τουρνουά από την σειρά LIPTON ice tea summer serius 2013 που θα γίνει στις 15 Ιουνίου στο The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ