1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2020 16:54

Η FIVB ανακοίνωσε την νέα αναβολή του παγκοσμίου μπιτς βόλεϊ U19

Η διεθνής ομοσπονδία (FIVB) ανακοίνωσε την  νέα αναβολή του Παγκόσμιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ U19 στην Ταϊλάνδη, μετά την αξιολόγηση της πορείας της παγκόσμιας πανδημίας του covid-19 στην Ασιατική ήπειρο.

Οι αναφορές για ο δεύτερο κύμα του κορονοϊού που σαρώνει την Μπανγκόγκ και τις γειτονικές χώρες, καθώς και το κοινό αίτημα της Ασιατικής και Ταϊλανδικής ομοσπονδίας, υποχρέωσαν την FIVB να αναβάλει και πάλι την εκδήλωση που ήταν αρχικά προγραμματισμένη,24-28 Μαρτίου 2021.  

Ωστόσο, λόγω των αυστηρών ταξιδιωτικών περιορισμών παγκοσμίως, εξαιτίας των εκατομμύριων κρουσμάτων του κορονοϊού, αποφάσισε να αναβάλει και πάλι την το γεγονός που είχε μεταθέσει για 15-19 Σεπτεμβρίου 2021, ωστε να μην ρισκάρει την υγεία των μελών της παγκόσμιας οικογένειας του βόλεϊ. 

Τέλος να σημειωθεί ότι το όριο ηλικίας για το αναβαλλόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα U19 θα παραμείνει το ίδιο με εκείνο του 2020. Οι συμμετέχοντες αθλητές πρέπει να είναι γεννημένοι την 1η Ιανουαρίου 2002 και μετά.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ