1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2020 17:45

Βουρδόλης και Κεμανετζής για το προπονητικό καμπ μπιτς βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη

Το θέμα των ημερών είναι στην Αλεξανδρούπολη το προπονητικό καμπ μπιτς βόλεϊ που έγινε στην ακριτική πόλη το περασμένο σαββατοκύριακο από τον ομοσπονδιακό προπονητή Τίε Σαντάνα και τον υπεύθυνο ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτη Ζακυνθινού, οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Ένωσης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.
Η Δέλτα τηλεόραση βρέθηκε στο προπονητικό καμπ και μίλησε μεταξύ άλλων με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Θοδωρή Βουρδόλη και τον πρόεδρο της Ένωσης Θράκης Ειρήναρχο Κεμανετζή. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους και στο τέλος του κειμένου είναι το βίντεο με το ρεπορτάζ.

Ειρήναρχος Κεμανετζής: «Μεγάλη ευκαιρία για τη Θράκη το καμπ»

«Είναι πολύ ευχάριστο που μετά από πάρα πολλά χρόνια ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ, Παναγιώτης Ζακυνθινός, και ο Βραζιλιάνος Ομοσπονδιακός προπονητής του Beach Volley, Τίε Σαντάνα, βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη, στο προπονητικό διήμερο Camp που διοργανώνεται στη δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την υποστήριξη και τη βοήθεια του δήμου Αλεξανδρούπολης που μπορώ να πω ότι πρωτοστάτισε σε αυτή την προσπάθεια.

Για εμάς σαν Ένωση που καλύπτει μια μεγάλη περιοχή από την Ορεστιάδα μέχρι τις Σέρρες είναι πάρα πολύ σημαντικό και είναι ευκαιρία να έχουμε ανθρώπους στην τοπική αυτοδιοίκηση που μπορούν, θέλουν και το δείχνουν πως ενδιαφέρονται για το βόλεϊ. Αυτό εδώ θα το εκμεταλλευτούμε με την καλή την έννοια και πιστεύουμε ότι θα έχει αποτελέσματα στο μέλλον. Στο διήμερο Camp είναι αθλητές από σωματεία από την Καβάλα, από την Κομοτηνή, από την Ξάνθη και από τον Έβρο. Είναι εδώ, θα προπονηθούν σε γκρουπ, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται και πιστεύω ότι θα είναι πραγματικά μια ωραία ευκαιρία περισσότερο για τα παιδιά, αλλά και για όλους τους φιλάθλους να δουν ότι το Beach Volley δεν είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά είναι για όλη τη διάρκεια του χρόνου».

Αλέξανδρος Βουρδόλης: «Στόχος μας ο αθλητικός τουρισμός»

«Σήμερα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε τους δύο Ομοσπονδιακούς προπονητές του Beach Volley για πρώτη φορά στην πόλη μας, τον Τίε Σαντάνα και τον Παναγιώτη Ζακυνθινό. Βρίσκονται σήμερα εδώ, αποδεχόμενοι την πρόσκλησή μας, να κάνουν ένα διήμερο Camp Beach Volley για τα παιδιά της περιοχής και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία πάντα με την ένωση πετοσφαίρισης σωματείων περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει στα δύο γήπεδα της παραλίας της δημοτικής πλαζ που διαθέτει ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή οι προπονήσεις. Μιλάμε για 50 παιδιά στο σύνολο, τα οποία θα έρχονται σταδιακά, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός και πιθανώς η διάδωση του κορονοϊού. Είναι στο πλαίσιο δράσεων, οι οποίες ετοιμάζει ο δήμος Αλεξανδρούπολης από δω και πέρα σε συνεργασία την Ε.Ο.ΠΕ. Με αυτή τη δράση, όπως και με τις υπόλοιπες που έχουμε πραγματοποιήσει τόσο για τους θερινούς μήνες με το Beach Volley, όσο και για τους χειμερινούς μήνες με τη σάλα, θέλουμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τον αθλητικό τουρισμό. Γιατί σήμερα εδώ που βρισκόμαστε έχουμε παιδιά από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κάτι που σημαίνει από τις Σέρρες μέχρι και πάνω στη Βύσσα έχουμε παιδιά που σήμερα βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη. Αυτός είναι ο σκοπός. Ο αθλητικός τουρισμός, τον οποίον έχουμε όλες τις προδιαγραφές για να αναπτύξουμε τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Βρισκόμαστε σε αυτή τη λογική και μέσα από τέτοιες δράσεις νομίζω ότι δίνουμε το βήμα στους γονείς που επισκέπτονται την πόλη μας να διαπιστώσουν ότι πρόκειται για έναν πολύ όμορφο τόπο, μία ωραία πόλη και έναν πανέμορφο δήμο, όπου μπορούν να συνδιάσουν τις διακοπές τους με πολλά περισσότερα πράγματα από το να απολαύσουν μόνο ένα αθλητικό Camp».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ