Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-05-2013 17:11

«Ευκαιρία για ανάπτυξη και στους άνδρες»

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Μάνος Ξενάκης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις Εθνικές ομάδας, αλλά και τους αθλητές της ανάπτυξης. Στο τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Ταμπουρατζή, όσο και για τον υπεύθυνο για την Ανάπτυξη, Αντώνη Πούμπουρα.

Ο πολύπειρος αθλητής συνομίλησε με το τεχνικό επιτελείο για αρκετή ώρα, συνάντησε παλιούς συναθλητές, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί τις γνώσεις του με τα παιδιά της ανάπτυξης και να συμμετέχει μαζί τους στην προπόνηση.

«Από την πρώτη κιόλας εικόνα, είδα αυτό που περίμενα. Έχω συνεργαστεί με τον Κώστα Ταμπουρατζή και ξέρω πως είναι ο κατάλληλος αυτό τον καιρό για να βοηθήσει την ανάπτυξη και τα παιδιά της εθνικής ομάδας. Γίνεται καλή δουλειά και με τον Αντώνη Πούμπουρα και οι πιτσιρικάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ειλικρινά δεν περίμενα σε τέτοια ηλικία να παίζουν τόσο καλά.

Έχουμε καιρό να δούμε τέτοια φουρνιά σε αγόρια και υπάρχει η ευκαιρία, παρά τις όποιες δυσκολίες, να δούμε ανάπτυξη όπως γινόταν παλιότερα στα κορίτσια», σχολίασε ο Μάνος Ξενάκης που ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην εθνική γυναικών των Αρβανίτη / Καραγκούνη, ενώ υποσχέθηκε πως θα ξαναπεράσει από το προπονητήριο του ΣΕΦ.

Πάντως, παρά την προπόνηση που έκανε χθες, συνεχίζει… αποτοξίνωση από το άθλημα της άμμου. «Μόλις βρω όμως, λίγο χρόνο, ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, θα ξαναπιάσω μπάλα. Στόχος μου πάντως είναι να βοηθήσω την ομάδα μου στην Καλαμάτα, με την οποία ανεβήκαμε στην Α2. Υπάρχει ωραίο υλικό με νέα παιδιά που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία», κατέληξε.