Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
28-05-2013 22:20

«Με ενδιαφέρει η απόδοση της ομάδας, όχι η θέση στο Μπάντεν»

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη αναχωρούν για το πρώτο τους τουρνουά στο Μπάντεν της Αυστρίας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Ταμπουρατζής θέλει να δει την ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

«Σ’ αυτό το τουρνουά θέλουμε να μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας κι αυτά που δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Το τουρνουά του Μπάντεν είναι υψηλού επίπεδου και για πρώτη φορά διεξάγεται με 16άρι ταμπλό, οπότε και μόνο η συμμετοχή μας στο κυρίως ταμπλό είναι σημαντική υπόθεση. Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά τη θέση που θα καταλάβουμε, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι πρωτίστως η απόδοση που θα έχουμε», είπε ο νεαρός τεχνικός και συνέχισε:

«Θέλουμε να δούμε τη δική μας απόδοση σε σχέση με τις άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου και το πόσο κοντά βρισκόμαστε μετά από πέντε εβδομάδες προετοιμασίας όπου έχουμε και μια καινούργια αθλήτρια στον σχεδιασμό. Έχουμε κάνει αρκετά φιλικά παιχνίδια, τις τρεις πρώτες εβδομάδες αναλωθήκαμε στο να δουλέψουμε σε κάποια τεχνικά στοιχεία κι αυτά τα παιχνίδια στο κυρίως ταμπλό θα λειτουργήσουν σαν μια πρόβα για τη φυσική κατάσταση, η οποία βελτιώνεται μέσα από τα παιχνίδια».

Και αν εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την παρθενική εμφάνιση των Αρβανίτη – Καραγκούνη σε διεθνές τουρνουά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική χημεία που έχει προκύψει.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα κι είναι μια ομάδα που θεωρώ ότι θα βελτιώνεται συνεχώς».