Εκτυπώστε τη σελίδα
09-08-2020 15:51

Σπύρος Σακκάς: «Ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ στη Πρέβεζα» (vid)

Από τις πρωτεργάτες στην ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ στη Δυτική Ελλάδα είναι ο Σπύρος Σακκάς. Ο υπεύθυνος του συλλόγου μπιτς βόλεϊ «Ερμής» Πρέβεζας μαζί με τον Σπύρο Γκολίτση διοργάνωσαν τα τελικά τζούνιορ του North Area στις εγκαταστάσεις στην Κυανή Ακτή, σε ένα εγχείρημα που ξεπέρασε τις προσδοκίες με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

«Έχει γίνει θεσμός στη Πρέβεζα να διοργανώνουμε μεγάλα και πανελλήνια τουρνουά μπιτς βόλεϊ, όμως φέτος λόγω του κορονοϊού δεν πραγματοποιήσαμε. Το North φέτος και ο συνεργάτης μου Σπύρος Γκολίτσης έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα με το τζούνιορ σιρκουί, πέτυχε και ακόμα και εμείς δεν το περιμέναμε. Υπήρχαν πολλές συμμετοχές με ομάδες από την Κρήτη, την Αλεξανδρούπολη και όλη την Ελλάδα» είπε στη κάμερα του volleynews.gr ο Σπύρος Σακκάς και συνέχισε:

«Πάντα είχα αγάπη για το μπιτς βόλεϊ. Είναι το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού, οι εγκαταστάσεις στη Κυανή Ακτή είναι πάρα πολύ καλές και οι νέοι και οι νέες τις επιλέγουν για να παίζουν το καλοκαίρι μπιτς βόλεϊ. Τα Γιάννενα και η Ηγουμενίτσα έχουν φτιάξει γήπεδα μπιτς βόλεϊ, το ίδιο πάει να κάνει τώρα και η Κεφαλονιά και όσο περισσότερες εγκαταστάσεις υπάρχουν, τόσο περισσότερο μπορούμε να αναπτύξουμε το άθλημα στη Δυτική Ελλάδα. Μακάρι του χρόνου να έχουμε αφήσει πίσω μας την πανδημία και να διοργανώσουμε ακόμα μεγαλύτερα event».

*Στη φωτογραφία ο Σπύρος Γκολίτσης με τον Σπύρο Σακκά.

Media