1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2020 12:24

Ενθουσίασε ο Tie Santana στο 1ο Power Beach Volley

Το πάθος και οι γνώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Tie Santana ενθουσίασαν όλους όσοι παρακολούθησαν το 1ο Power Beach Volley.


To Power Beach Volley είναι η σειρά των εξειδικευμένων και ολιγομελών προπονητικών camp της Beach Arena του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Στη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού ‘τρέχουν’ συνολικά τέσσερα camp επί ισάριθμων τεχνικών αντικειμένων: Το HAND SETTING CAMP, το ARM SWING TECHNIQUE CAMP, το PASSING CAMP και το BLOCK CAMP. 

Το πρώτο, αυτό δηλαδή της Τρίτης 4 Αυγούστου, υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού Τσίε Σαντάνα από τη Βραζιλία, ήταν το  HAND SETTING CAMP. Όπως δείχνει τ’ όνομά του -HAND SETTING CAMP- εστιάζει στην πάσα δάχτυλα. 

Στη διάρκειά του ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέλυσε με πλούσιο ασκησιολόγιο την τεχνική της συγκεκριμένης πάσας και στη συνέχεια προπόνησε, σχεδόν στο σύνολο τους, τους συμμετέχοντες.

Η Triantafyllidis Beach Arena ευχαριστεί πολύ τον Tie Santana καθώς και το τμήμα Beach Volley της ΕΟΠΕ που ενέκρινε τη συμμετοχή του στο 1ο Power Beach Volley.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ