1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2020 13:42

AHEPA CUP 2020: Σωτηρίου και Παπούλιας το χρυσό μετάλλιο στη Ναύπακτο

Με τη συμμετοχή 29 ομάδων έγινε και εφέτος στη Ναύπακτο το τουρνουά μπιτς βόλεϊ AHEPA Cup 2020. Μετά από 43 αγώνες οι 58 συμμετέχοντας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα αλλά και έντονο ανταγωνισμό. 

Το τουρνουά AHEPΑ Cup 2020 τιμά την ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ και συγκέντρωσε συμμετοχές από την Αθήνα, την Πάτρα, τον Πύργο, το Μεσολόγγι, τα Ιωάννινα και φυσικά από τη Ναύπακτο.

Μετά από τριήμερη αμφίσημη κούρσα και συνολικά 43 παιχνίδια στην άμμο, το δίδυμο των Σωτηρίου Μαρία / Παπούλια Ορέστη από την Αθήνα αναδείχθηκε πρωταθλητής στον τελικό, νικώντας τη Ζήκου Κωνσταντίνα και Δασκαλόπουλο Φάνη από την Πάτρα.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο η Αθήνα Βαλδόκα Ευανθία και ο Παπαϊωάννου Μιχάλης από την Αθήνα κατάφεραν να νικήσουν το μικρό τελικό.

Το τουρνουά διεξήχθη με βάση ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγείας, λόγω των γνωστών προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό, ενώ ο τελικός ήταν σε live μετάδοση μέσω διαδικτύου από την ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου με σχόλιο του αθλητικού αθλητή Γιώργου Μπανιά.

«Με την επιτυχία της διοργάνωσης, οι αθλητές και οι διοργανωτές κάνουν ήδη σχέδια για το Κύπελλο ΑΧΕΠΑ 2021 του χρόνου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες που βγήκαν φέτος», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

ahepacup2.jpgahepacup5.jpgahepacup4.jpgahepacup1.jpgahepacup6.jpgahepacup3.jpg

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ