1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2020 15:22

Ο Δημήτρης Κελεπούρης επέστρεψε στην άμμο για χάρη της κόρης του Θεοδώρας (vid)

Δέκα χρόνια χρειάστηκαν να περάσουν για να επιστρέψει στο αγαπημένο του μπιτς βόλεϊ ο Δημήτρης Κελεπούρης. Ο πρώην διεθνής αθλητής σε σάλα και άμμο αποδέχθηκε την πρόσκληση του αδερφικού του φίλου και παλιού του συμπαίκτη Παύλου Μπελιγράτη και αγωνίστηκε στο τουρνουά του Bread Factory Volleynews.gr στο Anima Club στην Ανάβυσσο παρέα με την κόρη του Θεοδώρα.

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση του κολλητού μου Παύλου, κυρίως όμως αποφάσισα να παίξω γιατί για πρώτη φορά θα έπαιζα με την κόρη μου» είπε ο Δημήτρης Κελεπούρης στο volleynews.gr μη μπορώντας να κρύψει το χαμόγελό του που μαζί με την κόρη του Θεοδώρα αγωνίστηκαν παρέα στην άμμο για πρώτη φορά.

«Η εγκατάσταση που έχει δημιουργήσει ο Παύλος Μπελιγράτης είναι εκπληκτική και το τουρνουά που διοργανώθηκε εδώ ήταν φοβερό με πολύ καλό επίπεδο. Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να συνεχιστούν και στο μέλλον για να πάει ψηλά και πάλι το μπιτς βόλεϊ» κατέληξε.

Ο Δημήτρης Κελεπούρης με συμπαίκτη τον Παύλο Μπελιγράτη το 1997 κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ στη κατηγορία των εφήβων, έφθασαν στο 2ο σκαλί του βάθρου στο πρώτο χρονικά Βαλκανικό πρωτάθλημα την ίδια χρονιά στη Βάρνα της Βουλγαρίας και το 1999 κατέλαβαν την 2η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Καράβι του Σχινιά. Έχει αγωνιστεί στη σάλα στον Ολυμπιακό του Μοντάλι, στην Α.Ε.Κ. και στον Μίλωνα με συμπαίκτη τον αείμνηστο Νικόλα Σαμαρά.

«Με τον μπαμπά μου δεν φοβάμαι τίποτα...»

Η Θεοδώρα Κελεπούρη είναι 17 χρονών και αγωνίζεται στη σάλα ως κεντρική στον Ηρακλή Κηφισιάς, σύλλογο με μεγάλη παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ και στις αναπτυξιακές ηλικίες. Όπως είπε και στο volleynews.gr θυμάται αγώνες του πατέρα της την περίοδο που αγωνιζόταν στον Μίλωνα, αλλά έχει παρακολουθήσει και αρκετούς αγώνες του μέσω βίντεο.

Το Bread Factory Volleynews.gr ήταν το πρώτο τουρνουά μπιτς βόλεϊ που έπαιξε η Θεοδώρα Κελεπούρη και όπως δήλωσε «Μου άρεσε πάρα πολύ η αλήθεια είναι, ίσως περισσότερο και από τη σάλα. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι έπαιξα και με τον πατέρα μου. Σίγουρα τώρα που παίξαμε πρώτη φορά να συμμετάσχουμε και σε άλλα τουρνουά. Είχα λίγο άγχος στην αρχή αλλά αφού είμαι με τον μπαμπά μου δεν φοβάμαι τίποτα».

kelepouris beligratis

 

*Η φωτογραφία αριστερά τραβήχθηκε το 1999 και η δεξιά την Κυριακή 26 Ιουλίου του 2020. Δημήτρης Κελεπούρης και Παύλος Μπελιγράτης θυμήθηκαν τα παλιά στο Anima Club...

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ