Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2020 16:50

Ο Αντιόλ Κόλα ήρθε από την Κρήτη και ετοιμάζεται για Ιο και Κρακοβία

Αποφασισμένος να κάνει καριέρα στην άμμο είναι ο 20χρονος Κρητικός Αντιόλ Κόλα, ο οποίος κυνηγάει όλες τις διοργανώσεις ανά την Ελλάδα για να αποκτήσει εμπειρίες για να φθάσει σε σημείο να πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια τουρνουά.

 

Τους χειμερινούς μήνες όταν δεν θα τον βρει κανείς σε κάποιο γήπεδο μπιτς βόλεϊ, αγωνίζεται στη σάλα με τον Ηρόδοτο Ηρακλείου. Μετά από δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Κ22 το 2017 και το 2019 έχει ξεκινήσει και αγωνίζεται στα τουρνουά masters του πανελληνίου πρωταθλήματος, όμως φέτος λόγω του κορονοϊού ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για να παίξει σε ανεξάρτητες διοργανώσεις.

«Τα κυνηγάω όλα. Όπου μπορώ να ταξιδέψω και μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου πηγαίνω. Φέτος δεν έχω σταθερό συμπαίκτη αλλά με τον φίλο μου Μπάρτοζ Ντούντεκ θα πάμε στην Πολωνία να παίξουμε σε τουρνουά Masters» είπε στο volleynews.gr ο Αντιόλ Κόλα και συνέχισε:

«Το τουρνουά του volleynews.gr και του Bread Factory έχει πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Η διοργάνωση είναι άρτια και παρέχει όλα όσα χρειάζεται ο αθλητής για να παίξει απερίσπαστος. Μακάρι να διοργανώσει και άλλες τέτοιες διοργανώσεις. Θα συνεχίσουμε στην Ίο και σε τουρνουά στην Κρακοβία της Πολωνίας».