Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
27-05-2013 14:58

Η επιστροφή της Κατερίνας, οι beginners, οι legends και η πανσέληνος

Ολοκληρώθηκε το 5th AMILA beachvolleytraining tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr  και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης το Σάββατο 25 Μαίου στα σύγχρονα γήπεδα Μπιτς Βόλει του The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Tο τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν 32 ομάδες, είχε ως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

·      Τη συμμετοχή αθλητών “beginners” οι οποίοι, παρότι μόλις έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο τουρνουά και πέρασαν το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα και στην Ελλάδα για την δημιουργία και 3ης κατηγορίας αθλητών σε επίπεδο ερασιτεχνών (beginners, amateur and open).

·      Τη συμμετοχή και νίκη στο Μεικτό amateur του  legend Στέλιου Γρίσπου, πρωτεργάτης και αυτός του μπιτς βόλει στην Ελλάδα.

·      Την επιστροφή, και μάλιστα με νίκη στο τουρνουά, της Κατερίνας Καπόλου μετά την εγχείριση στο γόνατο της.

·      Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο τουρνουά ΟΠΕΝ ανδρών, με τον αγώνα για τον όμιλο μεταξύ των Τσαλικιάν/Τσαλικιάν και Χούτου/Μαρτίνου να καθηλώνει θεατές,αθλητές και αθλήτριες. Ιδιαίτερη και η απονομή σε μία βραδιά με πανσέληνο!

 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής:

Στο τουρνουά AMATEUR των ανδρών οι Κώστας Μάρκου και Παναγιώτης Γουλέας νίκησαν τους Γιώργο Λέο και Αλέξανδρο Παπαιωάννου με 2-1 σετ μετά από έναν πολύ ωραίο βραδινό αγώνα.

 
Στο τουρνουά AMATEUR Μεικτού οι Στέλιος Γρίσπος και Μαίρη Κανάντιαν νίκησαν με 2-0 σετ τους αθλητές από το Νέο Μεξικό των Ηνωμένων Πολιτειών Ταρκ Κουίν και Ελεν Κουίν

Στο τουρνουά OPEN ανδρών οι Ατάμ Τσαλικιάν και Μιράν Τσαλικιάν νίκησαν με 2-1 σετ τους Παντελή Μαρτίνο και Ηλία Χούτο σε έναν πολύ υψηλού αγωνιστικού επιπέδου τελικό.

Στο τουρνουά OPEN γυναικών η επανεμφανιζόμενη μετά τον τραυματισμό της Κατερίνα Καπόλου και η Σοφία Πάικου νίκησαν  2-0 σετ τις Πωλίνα Πατραμάνη και Εύα Κουρέλου σε ακόμα ένα θεαματικό τελικό.

Στο τουρνουά OPEN Μεικτού οι Ατάμ Τσαλικιάν και Τένια Μόνου νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιώργο Καντιώτη και Αντζελα Βαμβακούση

Διοργανωτές αθλητές και αθλήτριες έδωσαν ραντεβού για το 6th BeachVolleyTraining tournament που θα γίνει την 1η Ιουνίου.