1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2020 21:34

O Δήμος Φλώρινας ανέβαλλε το τουρνουά της North Area

Την αναβολή του δεύτερου τουρνουά της σειράς North Area Beach Volley Circuit, που ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 17 – 19 Ιουλίου στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, ανακοίνωσε ο αντίστοιχος δήμος, μετά το μέτρο απαγόρευσης που επέβαλλε και επίσημα η κυβέρνηση για την διεξαγωγή πανηγυριών και δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων, ύστερα από την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση του δήμου Φλώρινας αναφέρει:

«Με αφορμή το ΦΕΚ 2857/13-7-2020 περί «επιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης πανηγύρεων και άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 13.7.2020 έως και 31.7.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» και μπροστά στον κίνδυνο εμφάνισης πολλαπλών κρουσμάτων στην περιοχή μας, ο Δήμος Φλώρινας ανακοινώνει με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες του την αναβολή:α) του North Area Beach Volley Circuit, που ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 17 – 19 Ιουλίου στο Νέο Πάρκο Φλώρινας.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της άνω εκδήλωσης, θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ