1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2020 19:45

Μανώλης Ρουμελιώτης: «Ετσι θα ξεκινήσουν οι εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης μέσα από την εκπομπή από το volleynews.gr ανέλυσε το πλάνο της Ε.Ο.ΠΕ.:

«Διανύουμε δύσκολη περίοδο και προσπαθούμε με την εμπειρία που διαθέτουμε να βοηθήσουμε να γίνει η καλύτερη κίνηση για το άθλημα που αγαπάμε. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Γ.Γ.Α.. Αυτή την στιγμή είμαστε στην εκκίνηση των αθλητριών που βρίσκονται σε διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάνουμε προπονήσεις στο Σ.Ε.Φ. και στο Ε.Α.Κ. Μίκρας, ακολουθώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αυτή την στιγμή γίνεται μόνο ατομική άσκηση και υπάρχει θερμομέτρηση πριν την είσοδο στις εγκαταστάσεις και οι αθλήτριες ενημερώνουν καθημερινά για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία εισόδου και εξόδου, ενώ ακόμα δεν χρησιμοποιούμε αποδυτήρια. Οι μπάλες είναι ατομικές και η κάθε αθλήτρια χρησιμοποιεί τις δικές της μπάλες. Αυτή την περίοδο επικεντρωνόμαστε στη φυσική κατάσταση και με ασκήσεις στην άμμο, με τις οδηγίες του εργοφυσιολόγου κ. Βαβέτση» ενώ για την διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες είπε:

«Η Ολυμπιακή πρόκριση σταμάτησε τον Μάρτιο του 2020 και θα ξεκινήσει πάλι τον Σεπτέμβριο. Η διαδικασία πρόκρισης γίνεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι μέσω του παγκόσμιου ράνκινγκ και ο δεύτερος μέσω των Continental Cup, τα οποία θα γίνουν τον Μάιο του 2021. Η παγκόσμια ομοσπονδία ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάποιο καλεντάρι διοργανώσεων, καθώς περιμένει και αυτή πως εξελίσσεται η κατάσταση με τον κορονοϊό. Είμαστε λίγο τυχεροί μέσα στην ατυχία μας γιατί θα έχουμε και την Βίκυ Αρβανίτη πάλι στη διαδικασία πρόκρισης».

Tέλος ο Μανώλης Ρουμελιώτης έδωσε συμβουλή προς όλους τους παράγοντες των σωματείων να στρέψουν τα παιδιά τους στο μπιτς βόλεϊ: «Είναι μία μεγάλη ευκαιρία οι παράγοντες να στρέψουν τα παιδιά προς το μπιτς βόλεϊ για την προετοιμασία τους. Θα υπάρχει ασφάλεια και θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να βελτιωθούν σε όλα τα επίπεδα και όταν μπουν στη σάλα να είναι έτοιμα. Ολοι οι μεγάλοι αθλητές έχουν βάλει τις βάσεις τους μέσα από το μπιτς βόλεϊ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ