1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2020 15:29

Εκπομπή του volleynews.gr για το Beach Volley με τους «θρύλους» της άμμου: Πέμπτη 14/5, 18.00

To volleynews.gr δίνει ώθηση στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ ώστε να βγει από την καραντίνα και να επιστρέψει στην κανονικότητα. Ενόψει της αναμενόμενης ανακοίνωσης για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του μπιτς βόλεϊ δίνει βήμα στις μεγάλες δόξες του αθλήματος αλλά και στους υπευθύνους του αθλήματος στην Ε.Ο.ΠΕ. και καταγράφει τις εξελίξεις, τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους για την «επόμενη μέρα» της επιστροφής στην κανονικότητα.

Η ειδική εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στο «βασιλιά της άμμου» και στους μεγάλους πρωταγωνιστές. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο Γιώργος Γιάτσης, η Έφη Σφυρή, η Βάσω Καραντάσιου, η Βίκυ Αρβανίτη, η Μαρία Τσιαρτσιάνη, ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ο Παύλος Μπελιγράτης ο Τάσος Θεοδωρακόπουλος, οι εκπρόσωποι της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής και Αλέκος Παρασκευόπουλος και οι δημοσιογράφοι του volleynews.gr Κώστας Ασημακόπουλος και Στέφανος Λεμονίδης θα καταγράψουν τις εξελίξεις, τις προτάσεις που έχουν γίνει προς την Γ.Γ.Α. αλλά και τις εξελίξεις στο άθλημα που έχει χαρίσει στην Ελλάδα Ολυμπιακές παρουσίες, Πανευρωπαϊκά χρυσά μετάλλια και παγκόσμιες διακρίσεις

Συντονιστείτε την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 18.00 στο κανάλι του volleynews.gr στο You Tube αλλά και στο volleynews.gr 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ