Εκτυπώστε τη σελίδα
29-01-2020 16:19

Η Ίος και το 2020 σταθμός του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ

Για δεύτερη συνεχή σεζόν, το νησί της Ίου θα φιλοξενήσει διεθνές τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί. Όπως ανακοίνωσε η Ε.Ο.ΠΕ. και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, το διάστημα 12-14 Ιουνίου ομάδες ανδρών και γυναικών από όλο τον κόσμο θα βρεθούν στη παραλία Μυλοπότας για το τουρνουά ενός αστεριού της F.I.V.B..

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.:

Η Ίος θα είναι και το 2020 ευρωπαϊκός σταθμός του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ. Το τουρνουά προστέθηκε στο επίσημο καλεντάρι της Παγκόσμιας (F.I.V.B.) και της Ευρωπαϊκής (C.E.V.) Ομοσπονδίας και θα είναι της κατηγορίας του ενός αστεριού. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-14 Ιουνίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά θα φιλοξενηθεί στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος και οι κορυφαίες ελληνικές ομάδες σε άνδρες και γυναίκες, με την ελπίδα να επαναληφθεί αντίστοιχη επιτυχία με αυτή των Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου, οι οποίες το 2019 είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην παραλία Μυλοπότας.

Η F.I.V.B. και η C.E.V. δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα τουρνουά ενός αστεριού και μαζί με την Ίο, στο επίσημο καλεντάρι τους προστέθηκαν άλλες τέσσερις διοργανώσεις. Στο Μπάντεν της Αυστρίας το διάστημα 21-24 Μαΐου, στο Μπέτις Τάουν της Ιρλανδίας από 17 έως 19 Ιουλίου, στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας το τριήμερο 30 Ιουλίου - 2 Αυγούστου και στο Βαντούζ στο Λιχτενστάιν από 5 έως 9 Αυγούστου.