1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
20-05-2013 17:21

Μετά από 13 χρόνια ...επιστρέφει στην Αργεντινή

Αφού έφτασε η ώρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μπιτς-βόλεϊ να φτάσει  στο Δυτικό ημισφαίριο, έφτασε και η ώρα της Αργεντινής. Μετά από το 2000, το Γκραν Σλαμ επιστρέφει στο Κοριέντες στην Αργεντινή  αυτή την εβδομάδα. Το έπαθλο; 440.000 δολάρια τα οποία μοιράζονται στους επιτυχόντες! Από τις 22 έως τις 26 Μάιου άντρες και γυναίκες θα διεκδικήσουν το έπαθλο μπροστά σε περίπου 7.500 θεατές!
Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη πόλη αποτελεί μέρος  της παγκόσμιας περιοδείας του Μπιτς-Βόλεϊ, αλλά η Αργεντινή ξέρει πολύ καλά πώς να διοργανώνει τέτοια events. Άλλωστε το 1998, 1999 και το 2000 είχαν διεξαχθεί τα παγκόσμια πρωταθλήματα στο Μαρ Ντε Πλάτα ενώ το 2004 είχε διεξαχθεί στην ίδια πόλη και το πρωτάθλημα ανδρών. Πριν το Κοριέντες, τον Απρίλιο η Σανγκάη ήταν η πόλη στην οποία άνοιξε το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι Αμερικάνοι Τζέικ Γκιμπ/Κέισι Πάτερσον στους άντρες και οι Βραζιλιάνες Ταλίτα Αντούνες/Ταιάνα Λίμα είναι προς το παρόν οι νικητές. Το πόντιουμ στη Σανγκαή συμπληρώθηκε για τους άντρες οι Πέδρο Σαλγκάδο/Μπρούνο Όσκαρ (ασημένιο) και Ρικάρντο Σάντος/Άλβαρο Φίλχο (χάλκινο) από την Βραζιλία και για τις γυναίκες, οι Αυστριακές Ντόρις και Στέφανι Σβάιγκερ (ασημένιο) και οι Βραζιλιάνες Μαρία Κλάρα/Καρολίνα Σαλγκάδο (χάλκινο).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ