Εκτυπώστε τη σελίδα
09-12-2019 13:21

Τελευταίο τουρνουά Drop The Sundays vol2 στην Ανάβυσσο

Το τελευταίο τουρνουά της σειράς Drop The Sundays vol 2, μια συνεργασία του Anima Beach Academy by Beligratis και του South BV Project, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 15/12 στο Anima Club στην Ανάβυσσο.

Υπενθυμίζουμε πως οι απονομές των δώρων στους νικητές θα πραγματοποιηθούν στις 16 Δεκεμβρίου στο Holy Spirit Cocktail Bar στη Γλυφάδα. Η σειρά Drop The Sundays Volume 2 ολοκληρώνεται με το 8ο τουρνουά αυτή την Κυριακή ενώ πλούσια είναι τα δώρα που περιμένουν τους 3 άνδρες και τις 3 γυναίκες που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης αλλά και κάποιους τυχερούς που θα βγουν μετά από κλήρωση.

Κάθε συμμετοχή ανά κατηγορία ισοδυναμεί με έναν λαχνό για την κλήρωση των δώρων. Ακόμα, ο αθλητής που θα συμμετέχει σε 2 κατηγορίες στο εκάστοτε τουρνουά επιβραβεύεται με επιπλέον 20 βαθμούς. Μια ακόμη τηλεόραση Smart TV 55", ταξίδια στη Σύρο από τα Doras Studios - Apartments, δωροεπιταγές αξίας 200 ευρώ από τα παραδοσιακά κρεοπωλεία Αγγελής Κρεοπωλείο - Aggelis Kreopoleio στην Βαρβάκειο και Aggelis Meatworks στη Γλυφάδα είναι ενδεικτικά κάποια από τα έπαθλα και τα δώρα που θα μοιραστούν οι συμμετέχοντες!

Οι ώρες των τεχνικών συσκέψεων για την Κυριακή 15/12 είναι για τις γυναίκες open στις 10:00πμ, για τους άνδρες open 10:30πμ και για το μικτό open free rules στις 15:00μμ. Οι νικητές του τουρνουά θα μοιραστούν δώρα από την εταιρία χειροποίητων αναψυκτικών bfresh spitiko, το σαλόνι ομορφιάς N.F nail στον Άγιο Δημήτριο, το bar-restaurant Gaston στη Ν.Σμύρνη, το φαρμακείο Smile Pharmacy Γλυφάδα , την εταιρεία αθλητικών ειδών Spor_tech, το εστιατόριο με ελληνική μοντέρνα κουζίνα στην Ν.Ερυθραία Zaatar, το κέντρο ενδυνάμωσης σώματος αποκλειστικά με παλμό Fitnessvibe στην Καλλιθέα και από τα κατάστημα προϊόντων ομορφιάς στο Κολωνάκι The Scent. Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή κοντά μας στο Anima Club στην Ανάβυσσο για το τελευταίο τουρνουά της σειράς Drop The Sundays Vol 2. Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 6944385031 και 6974453287.