1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2019 13:23

MVP στην επιστροφή της η Σάσκια Χίπε

Η Σάσκια Χίπε είναι η MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η διαγώνια του Ολυμπιακού με 25 πόντους (24/60 επ., 1 άσσος) οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-2 σετ στην έδρα του Παναθηναϊκού.
Είναι η τρίτη φορά που η 28χρονη διαγώνια κατακτά το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2016-17 την 18η αγωνιστική πάλι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η δεύτερη ήταν τη περίοδο 2017-18 απέναντι στους Μακεδόνες την 4η αγωνιστική.

Έχει αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της αγωνιστικής σεζόν 2017-18.Η Σάσκια Χίπε γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1991 και έχει αγωνιστεί με τις Κοπένικερ, Δρέσδη, Τορίνο, Προστέγιοφ, Σβέρινερ και Πότσνταμ.

MVP 2019-20

1η αγωνιστική  Σοφία Κοσμά (Παναθηναϊκός)
2η αγωνιστική: Έλενα Τσβιγιοβιτς (Μαρκόπουλο)
3η αγωνιστική: Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Σχετικά άρθρα

  • Χίπε: «Ο κόσμος είναι στο pause, θέλω να πατήσω το play»
    Για την τετράχρονη θητεία της στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με τον κορονοϊό, μίλησε το «ερυθρόλευκο πάντσερ», Σάσκια Χίπε.
  • Τέλης Σωτήρχος: «Περήφανος που έβαλα το λιθαράκι μου στην αυτοκρατορία του Ολυμπιακού»
    Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν ξύπνησαν το απόγευμα της Κυριακής 10/11 στον Τέλη Σωτήρχο, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και να βραβεύσει την MVP της 3ης αγωνιστικής Σάσκια Χίπε.
  • Πρώτο τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Εύοσμο με 15 άσσους (photos)
    Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Αίαντα στο κλειστό του Ευόσμου και πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague. Με όπλο το σερβίς (15 άσσοι) και τις Χίπε (16 π), Έμοντς (17) σε μεγάλη μέρα στην επίθεση, οι «ερυθρόλευκες» πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον ανταγωνιστικό Αίαντα.Ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης, όπως και στην Ηλιούπολη χρησιμοποίησε στο παιχνίδι την 15χρονη Γιορανίδη (γεννημένη το 2003) και κόντρα στον Ολυμπιακό πέτυχε και έναν άσσο.
  • O Oλυμπιακός με μπλε, ο τραυματισμός της Χίπε (vid, pics)
    Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς επικράτησε με 3-0 σετ επί της Turkish Airlines στο πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.
  • Χριστοδούλου: «Ιστορική χρονιά»
    Η διεθνής αρχηγός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε την χρονιά του τρεμπλ. Ιστορική και υποστήριξε ότι είναι ευλογημένες που ζουν αυτές τις μαγικές στιγμές. Χαρακτηριστικά τόνισε:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ