1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2019 16:37

Σε φάση αποθεραπείας η Βίκυ Αρβανίτη με την ψυχολογική στήριξη της Μίστι Μέι Τρέινορ

Μία εβδομάδα μετά την χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του αριστερού της αχιλλείου τένοντα, η Βίκυ Αρβανίτη βρέθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει διαδικαστικά θέματα με την επιτροπή μπιτς βόλεϊ.
Η διεθνής αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ έχει ξεκινήσει ήδη το δύσκολο πρόγραμμα αποθεραπείας για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση.

Η Βίκυ Αρβανίτη έχει δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα στήριξης και μεταξύ αυτών και από την τρεις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης Μίστι Ελίζαμπεθ Μέι Τρέινορ. Η Αμερικανίδα αθλήτρια έναν χρόνο μετά το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο το 2008, υπέσθη και η ίδια ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα στο Αμερικάνικο «Dancing with the stars» και επέστρεψε για να κατακτήσει μαζί με την Κέρι Γουόλς Τζένινγκς το τρίτο τους χρυσό ως δίδυμο στο Λονδίνο το 2012.

Η Μίστι Ελίζαμπεθ Μέι Τρέινορ έδωσε δύναμη στη Βίκυ Αρβανίτη για τη συνέχεια της αποθεραπείας και την παρότρυνε να συνεχίσει την διαδρομή της στην άμμο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ