1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2013 21:28

O Γιάτσης στο Αλικάντε με τους κορυφαίους του μπιτς βόλεϊ

Στο Αλικάντε της Ισπανιας βρισκεται ο Γιωργος Γιατσης και συμμετασχει στις προπονησεις των εθνικων ομαδων beach volley της Ισπανιας. Παραλληλα διδασκει beach volley στο περίφημο Πανεπιστήμιο της ισπανικής πόλης.
«Είναι σημαντική εμπειρία να συμμετάσχεις στις προπονήσεις με τον ασημένιο Ολυμπιονική της Αθήνας Pablo Herrera και τον συμπαίκτη του Adrian Gavira, έναν από τους κορυφαίους παίκτες αυτή τη στιγμή στο world tour. Ακομη, Garcia και Marcos είναι μια ομάδα που ανεβαίνει συνεχώς στην κατάταξη της FIVB. Το πανεπιστήμιο του Alicante υποστήριζει τις Εθνικές ομάδες της Ισπανίας ενώ ασχολείται συστηματικά και με την επιστημονική έρευνα στο beach volley χάρη στον καθηγητή J. Turpin και έχουμε συνεργασία τα τελευταία δύο έτη. Αυτή τη στιγμή οι εθνικές ομάδες δεν έχουν προπονητή, οπότε όταν μου προτάθηκε να βοηθήσω στις προπονήσεις αυτές τις 5 μέρες βρήκα την ευκαιρία να συλλέξω αρκετές πληροφορίες για τη φιλοσοφία της προπόνησης τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ