Εκτυπώστε τη σελίδα
22-09-2019 15:33

Ο Τίε Σαντάνα έπαιξε μπιτς βόλεϊ με τα παιδιά στην Κερατέα (photos-vid)

Παιδιά από όλη την Αττική βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα και συμμετείχαν στο Keratea Kids Beach Volley Festival, παρουσία και του Βραζιλιάνου ομοσπονδιακού προπονητή Τίε Σαντάνα.

Το φεστιβάλ είναι μέρος του προγράμματος ανάπτυξης του beach volley της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (CEV) και έχει ως σκοπό να έρθουν τα μικρά παιδιά σε επαφή με το beach volley.

Από τις 11 το πρωί και για δύο γεμάτες ώρες και παρά τον δυνατό άνεμο, τα παιδιά διασκέδασαν και έπαιξαν στα πέντε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στην όμορφη παραλία στην Κερατέα και μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τίε Σαντάνα, του υπευθύνου ανάπτυξης Παναγιώτη Ζακυνθινού και της προπονήτριας Δήμητρας Λυκογιάννη μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος. Παρούσα εκ μέρους του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά ήταν η συνεργάτιδά του κ. Μαρία Πρίφτη.

Με την λήξη των αγώνων όλοι οι νέοι φίλοι του «βασιλιά» της άμμου έγιναν ένα ...κουβάρι στο κεντρικό γήπεδο που είχε στηθεί και μετά την αναμνηστική φωτογραφία, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Kids Beach Volley Festival.

Ο πρόεδρος του ΓΣ Κερατέας και μέλος της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της CEV Θανάσης Ρέρρας δήλωσε: «Το Keratea Beach Volley Festival είναι ένας θεσμός, που ο ΓΣ Κερατέας το υποστηρίζει την τελευταία τριετία. Είμαστε από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που πραγματοποιούν τέτοιου είδους φεστιβάλ, με την υποστήριξη του Δήμου Λαυρεωτικής, των συνεργατών του ΓΣ Κερατέας και φυσικά της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Είναι ένα γεγονός που έχει ως σκοπό την είσοδο των παιδιών στον μαγικό κόσμο του μπιτς βόλεϊ».

Η προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη δήλωσε: «Ήταν μία πολύ ωραία διοργάνωση και συγχαρητήρια σε όλους που το πραγματοποίησαν για άλλη μία χρονιά. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν το άθλημα του μπιτς βόλεϊ, να περάσουν ευχάριστα με την ελπίδα στην πορεία να τα έχουμε στα γήπεδα».


Photo and video credits: Άρης Αρίφογλου

Media