Εκτυπώστε τη σελίδα
19-09-2019 19:38

Ντάλας, Γεωργούλας και Μπιτσοπούλου, Χρυσομαλλίδη την πρώτη θέση στο Oitylo King of the court

Ο Σταύρος Ντάλας με τον Αλέξανδρο Γεωργούλα στους άνδρες και η Μαριάννα Μπιτσοπούλου με την Νάντια Χρυσομαλλίδη ήταν οι νικητές και οι νικήτριες του πρώτου επίσημου τουρνουά King of the court που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Οίτυλο Μάνης
Η συνδιοργάνωση ήταν μια συνεργασία του Δήμου Αν. Μάνης, του Συνδέσμου εν Αθήναις Οιτυλιωτών και του iBeach Volleyball Club, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΠΕ..

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα συντόνιζε την παρουσίαση της διοργάνωσης ενώ ο Μιχάλης Κάρκας ήταν στις μουσικές επιλογές. Ταυτόχρονα, πολλά πολιτιστικά δρώμενα με επίκεντρο τις τέχνες εξελίσσονταν εκτός γηπέδου.

Στο αγωνιστικό μέρος, oι Σταύρος Ντάλας και Αλέξανδρος Γεωργούλας στον τελικό νίκησαν τους Ryan Jay Owens και Ben Malecic, ενώ στις γυναίκες Μαριάννα Μπιτσοπούλου και Νάντια Χρυσομαλλίδη επικράτησαν της Χριστίνα Φαράντζου και της Λητώ Δοκοπούλου. Απονεμήθηκαν βραβεία MVP όπου κέρδισαν οι Σταύρος Ντάλας και Μαριάννα Μπιτσοπούλου αντίστοιχα για την απόδοσή τους στο τουρνουά.

Το iBeach Volleyball Club απένειμε 2 ξεχωριστά βραβεία στο περιθώριο της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα το iBeach Sportsmanship Award απονεμήθηκε στον Ryan Jay Owens για την προσφορά του στο σωματείο, ενώ βραβεύτηκαν οι συνδιοργανωτές Ευά Μεταλλινού, Γιώργος Στρατηγαρέας και Χρήστος Σπανέας για την άψογη διεξαγωγή του event και την άριστη συνεργασία.

Στα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι πως για πρώτη φορά το άθλημα του βόλεϊ εισήχθη στη συγκεριμένη περιοχή, ενώ η παρουσίαση του King of the Court προσέλκυσε το ενδιαφέρον των αθλητών, αθλητριών και του κοινού που παρακολούθησε τους αγώνες.