1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2019 12:30

Οι μοναδικές εμπειρίες τριών νέων ρέφερι στην άμμο (vid)

Τρεις νέοι διαιτητές στη σάλα, η Τσιούλα Μαρία από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης, ο Ευθύμης Σιακαβέλας του συνδεσμου Πελοποννήσου, και η Βίκυ Κυργιαλάνη του συνδέσμου Αθηνών μιλούν για την εμπειρία τους στην διαιτησία του μπιτς βόλεϊ.

Κατάγονται από τρεις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας αλλά έχουν πολλά κοινά με βασικότερο την αγάπη τους για την διαιτησία στο μπιτς βόλεϊ αλλά και τις φιλοδοξίες τους για μία πετυχημένη καριέρα.

Τους βρήκαμε μετά το τέλος του τουρνουά της Αρχαίας Ολυμπίας στο Masters 2019 και μας μίλησαν...

Η έμπειρη θεσσαλονικά

«Είμαι έξι χρόνια στο μπιτς βόλεϊ και είμαι από το σύνδεσμο Θεσσαλονίκης. Περνάμε ωραία στα τουρνουά, είμαστε πιο πολύ σαν παρέα και σίγουρα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με τη σάλα. Οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες, υψηλές θερμοκρασίες, ήλιος αλλά το προτείνω στους νέους διαιτητές. Ολοι πρέπει να έχουν αυτή την εμπειρία», είπε η Μαρία Τσιούλα.

Ο πρωτάρης από την Πελοπόννησο

«Ηθελα να ασχοληθώ με το άθλημα. Το μικρόβιο το κόλησα από την αδελφή μου που έπαιζε βόλεϊ. Είμαι του συνδέσμου Πελοποννήσου. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και είναι μεγάλη τιμή για κάθε νέο παιδί. Στο μπιτς βόλεϊ ήταν μεγάλη εμπειρία οι αγώνες του Μάστερς στην Αρχαία Ολυμπία. Συνεργάζομαι με έμπειρες συναδέλφισσες που με βοηθούν πολύ. Όταν σφυρίζω καλά δε μου λένε πολλά αλλά όταν κάνω λάθη “μου τα χώνουν” και βελτιώνομαι. Ότι είναι να έρθει στην καριέρα μου ας έρθει…», ειπε ο Ευθύμης Σιακαβέλας.

«Αλλο άθλημα από τη σάλα»

«Είμαι διαιτητής στο μπιτς βόλεϊ από το 2013 και ανήκω στον σύνδεσμο Αθηνών. Το μπιτς βόλεϊ με τη σάλα έχει μεγάλες διαφορές. Παικτικά το μπιτς βόλεϊ παίζεται με δύο αθλητές, είναι πιο ενεργό άθλημα και θεωρώ πως πρόκειται για ένα διαφορετικό άθλημα από τη σάλα. Το μπιτς βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο είναι πολύ ανταγωνιστικό και ειδικά το καλοκαίρι έχει πολλές προκλήσεις. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην σκέφτεται και μία διεθνή καριέρα. Προσωπικά ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Στην διαιτησία του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ είμαστε μία οικογένεια και όλοι είναι ευπρόσδετοι», είπε η Βίκυ Κυριαλάνη.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ