1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2019 16:30

Οι Λιοτατής, Χρυσοστόμου την πρώτη θέση στα τελικά του παγκύπριου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ

Ο Τόνι Λιοτατής και ο συμπαίκτης του Γιώργος Χρυσοστόμου κατέκτησαν το παγκύπριο πρωτάθληα μπιτς βόλεϊ για το 2019, oι τελικοί των οποίων έγιναν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Λεμεσό και στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της Κυπριακής ομοσπονδίας στη Λεμεσό.
Στον τελικό χρειάστηκαν να κάνουν την ανατροπή κόντρα στους Δημήτρη Αποστόλου και Σωτήρη Σιαπάνη και μετά από σχεδόν μία ώρα αγώνα επικράτησαν με 2-1 (16-21, 21-17, 15-11) σετ. 

Το δίδυμο από την Κύπρο που αγωνίστηκε φέτος στο Masters στην πλατεία Αριστοτέλους δεν έχουν χρόνο για πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς την Τρίτη αναχωρούν για το Βαντούζ για το τουρνουά ενός αστεριού της FIVB. Μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης και προπονήσεων, θα ταξιδέψουν στην Ρουάντα για τουρνουά ενός αστεριού και στις 28 Αυγούστου θα έρθουν στην Πάτρα για να λάβουν μέρος στους παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ