Εκτυπώστε τη σελίδα
29-07-2019 15:08

Θανάσης Ρέρρας: « Ιστορική μέρα για την Κερατέα το χάλκινο μετάλλιο στην Πρέβεζα»

Με αφορμή την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach volley Juniors, από τις αδελφές Λιέπουρη (φωτο) που αγωνίζονται στον ΓΣ Κερατέας, ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Ρέρρας, και πρώην υπεύθυνος του μπιτς  βόλεϊ στην ΕΟΠΕ ,δήλωσε για την επιτυχία των δύο κοριτσιών της Ειρήνης και της Ισιδώρας τα παρκάτω:

«Σήμερα είναι μια ιστορικη ημέρα για την πετοσφαιριση στην Κερατέα. 

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναπτυξιακής κατηγορίας είναι ότι πιο σημαντικό εχει καταφέρει ο σύλλογος στα 36 χρόνια της λειτουργίας των τμημάτων πετοσφαιρισης.Η επιτυχία δεν ήρθε με παρθενογγενηση. Το 2013 μετά από πρόταση του Γ. Σ. Κερατέας, ο Δήμος Λαυρεωτικης κατασκεύασε το γήπεδο Beach volley στο αθλητικό κέντρο της Κερατέας.

Η κατασκευή δεν ήταν εύκολη, αλλά οι προσωπικές παρεμβάσεις του δημάρχου Κώστα Λεβαντη, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε τα τμήματα Beach volley με στόχο δικοί μας αθλητές και αθλητριες να κατακτούν μετάλλια στις αναπτυξιακές κατηγορίες, κερδίζοντας ταυτόχρονα μοριοδοτηση για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

 Με την αλλαγή της δημοτικής αρχής το 2014,και παρά τις αρχικές αντιρρήσεις, ο Δήμαρχος, Δημήτρης Λουκάς αντιλήφθηκε την αξία της εγκατάστασης και ενέκρινε τα έξοδα συντήρησης. Με την βοήθεια όλων αυτών, και την καταλυτική και συνεχή χρηματοδότηση από το ταμείο του Γ. Σ. Κερατέας, καταφέραμε και κρατήσαμε ζωντανή την εγκατάσταση. Έτσι σήμερα μπορούμε να πανυγηριζουμε, γιατί δύο Κερατιωτισες είναι στην τρίτη θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Επιτρέψτε μας, να νιώθουμε υπερήφανοι για τον σύλλογο .

Κύρια μέριμνα είναι η πρόοδος και το καλό των νεων της πόλης. Αγωνιζόμαστε για αυτούς και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς, τους χορηγούς και τον Δήμο Λαυρεωτικης για την στήριξη. Σήμερα είναι μέρα Νίκης, μέρα χαράς, μέρα ανταμοιβής.»

Σχετικά άρθρα