1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2019 23:36

Η τρέλα τίτλου του Νιώπα και τα πανηγύρια με την επόπτρια!

Με ανοιχτό το στόμα άφησε τους 800 και πλέον θεατές που βρέθηκαν στην μαρίνα του Αγ. Νικολάου για να παρακολουθήσουν, όπως εξελίχθηκε, τον συγκλονιστικό τελικό ανδρών του πρωταθλήματος μπιτς.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάλι από το δίδυμο Παπαδημητρίου-Νιώπα, «απογείωσε» τον τελευταίο, ο οποίος από την μεγάλη του χαρά, έτρεξε και πήρε στην αγκαλιά του την επόπτρια του αγώνα Χριστίνα Κατερλή, δίνοντας συνέχεια στους πανηγυρισμους και δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό που ξεσήκωσε τα χειροκροτήματα της πλειοψηφίας των φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Σχετικά άρθρα

  • Πεντοζάλη τίτλου για Νιώπα, Παπαδημητρίου (photos)
    Την δική τους ξεχωριστή ιστορία έγραψαν στην άμμο του Αγίου Νικολάου οι Δημήτρης Νιώπας/Θοδωρής Παπαδημητρίου. Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη πανηγύρισε το τρίτο της πρωτάθλημα και δεύτερο μετά το 2017 στην πόλη της Κρήτης.
  • Για τρίτη φορά η γιορτή του μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Νικόλαο
    Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 2019 φτάνει στο τέλος του και όλα τα βλέμματα στρέφονται στον Άγιο Νικόλαο. Η όμορφη πόλη της Κρήτης προετοιμάζεται πυρετωδώς για να διοργανώσει, στις 26-28 Ιουλίου τα τελικά του φετινού σιρκού, από τα οποία θα προκύψουν οι πρωταθλητές της άμμου.
  • Νίκος Ζαλμάς: «Να δημιουργήσουμε μια σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα» (pic)
    Ο προπονητής του ανανεωμένου Φοίνικα Σύρου, Νίκος Ζαλμάς, έκανε τις πρώτες του εκτιμήσεις για τη νέα σεζόν και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι νησιώτες θα υποδεχτούν στην έδρα τους τον Ηρακλή Χαλκίδας και την δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν στο Βραχάτι τον Παμβοχαϊκό
    Ο Φοίνικας είχε την τιμητική του στις βραβεύσεις καθώς από την ομάδα της σεζόν 2017-18 ο Δημήτρης Ζήσης αναδείχτηκε κορυφαίο λίμπερο και την βράβευση έκανε ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Δημήτρης Αρβανίτης.
  • Το συγκλονιστικό φινάλε στον τελικό των ανδρών στην Ολυμπιάδα (videos)
    Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε του τελικού των ανδρών στο τουρνουά open που έγινε στην πανέμορφη Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής και τα μπλοκ που έκριναν τη νίκη των Τερζόγλου, Μπανιώτη με 2-0 (21-19, 22-20) επί των έμπειρων Νιώπα, Παπαδημητρίου. Δείτε επίσης το τέλος του 1ου σετ αλλά και το φινάλε του τελικού των γυναικών όπου οι Κλέπκου, Αργυρίου νίκησαν τις Νικόλοβα, Παπαδοπούλου.
  • North 2018: O Mανώλης Δημητριάδης και ο Δημήτρης Νιώπας το χρυσό μετάλλιο στους Νέους Επιβάτες
    Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της σειράς North για το 2018 που έγινε στην παραλία Νέων Επιβατών στις εγκαταστάσεις του Beach Volley Club, El Bandana, που θα φιλοξενήσει το ερχόμενο τριήμερο (29/6-1/7), το Thessaloniki Juniors Open.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ