1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2019 13:01

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τουρνουά OPEN στην Μυτιλήνη

Στον χάρτη του ελληνικού μπιτς βόλεϊ μπαίνει η Μυτιλήνη. Για πρώτη φορά το όμορφο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου θα φιλοξενήσει το Mytilini OPEN (02-04 Αυγούστου), διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ και με συντελεστή 0,4 αναμένεται να προσεγγίσει τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Δευτέρα 29 Ιουλίου (14.00) και ήδη έχουν δηλώσει πολλές ομάδες που ταξιδεύουν και αγωνίζονται στις διοργανώσεις του πανελλήνιου σιρκουί.

Συνδιοργανωτής είναι o Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος "Εν Γνώσει" και το τουρνουά γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η Μυτιλήνη είναι μια πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου Λέσβου. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του νομού Λέσβου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με πληθυσμό 27.545 κατοίκους.

Οι αγωνες θα γίνουν στην παραλία Τσαμάκια στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που θα δημιουργηθούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Χορηγοί του Mytilini OPEN είναι οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, οι οποίες θα βοηθήσουν στην μετακίνηση των αθλητών/αθλητριών από την Αθήνα στην Μυτιλήνη. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948.183605 (Βύρων Χατζηελευθερίου), 6932.062146 (Μαίρη Σταματάκη).

Οι ομάδες για να δηλώσουν συμμετοχής  πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής απευθείας στην ιστοσελίδα του διοργανωτή στο www.aegeanevents.gr ή να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα (ΕΔΩ) και να την αποστείλουν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

  • Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Mytilini OPEN (02-04/08)
    Για πρώτη φορά η Μυτιλήνη θα φιλοξενήσει διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Το διάστημα 02-04 Αυγούστου στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί το Mytilini OPEN, με συντελεστή βαθμολογίας 0,4 και αναμένεται να προσεγγίσει τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ