1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2019 16:49

Πρώτη κοινή παρουσία των Εθνικών ομάδων στον Άγιο Νικόλαο

Την παράσταση έκλεψαν οι Εθνικές ομάδες μπιτς βολεϊ γυναικών κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του AGIOS NIKOLAOS FINALS, στην πρώτη τους κοινή παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2019. Συνολικά 15 κατακτήσεις πρωταθλημάτων Ελλάδας βρισκόντουσαν στο πάνελ, με την Βίκυ Αρβανίτη να επιστρέφει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά το 2016 για την διεκδίκηση του 10ου της τίτλου.

Μάλιστα, με εξαίρεση την Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη, Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου έχουν πανηγυρίσει πρωτάθλημα στον Άγιο Νικόλαο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Βίκυ Αρβανίτη (Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ): «Άφησα κάτι στη μέση το 2016»




«Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στον Άγιο Νικόλαο. Από τις λίγες ώρες που είμαι στην πόλη έχω παρατηρήσει την ομορφιά της και τα τοπία της. Πριν τρία χρόνια άφησα κάτι στη μέση και επανήλθα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από απουσία 2,5 χρόνων από την αγωνιστική δράση. Στόχος δικός μου και της Πένυς είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το επίπεδο θα είναι υψηλό με την παρουσία και της Δήμητρας Μαναβή και της Κωνσταντίνας Τσοπούλου που κάνουν αξιόλογη πορεία στο εξωτερικό. Μακάρι οι δύο ομάδες να είναι στον τελικό και ο κόσμος να δει από τις κερκίδες και την τηλεόραση πολύ ωραίο παιχνίδι».

Πένυ Καραγκούνη (Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ): «Σημαντική η προβολή από την ΕΡΤ»



Χαίρομαι πολύ που για τρίτη χρονιά είμαι στον Άγιο Νικόλαο. Όπως είπε και η Βίκυ θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά με υψηλού επιπέδου αγώνες και οι κάτοικοι της πόλης και οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να δουν παγκοσμίου επιπέδου μπιτς βόλεϊ. Στόχος μας φυσικά και είναι η πρόκριση στο Τόκιο το 2020, αλλά ένας άμεσος στόχος είναι να κατακτήσουμε το πανελλήνιο. Είμαι πολύ χαρούμενη επίσης που η ΕΡΤ θα είναι για τρίτη χρονιά κοντά στο άθλημα. Η προσπάθεια όλων των ομάδων πρέπει να φαίνεται στον κόσμο και ελπίζω τα επόμενα χρόνια να υπάρχει κάλυψη και των άλλων αγώνων εκτός από τους τελικούς. Θέλουμε όλοι μας την στήριξη του κόσμου από τις κερκίδες».

Κωνσταντίνα Τσοπούλου (Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ): «Όμορφα παιχνίδια για τον κόσμο»



«Είμαι και εγώ πολύ χαρούμενη που για τρίτη χρονιά ο Άγιος Νικόλαος φιλοξενεί αυτή την διοργάνωση. Ευχαριστούμε την Ε.Ο.ΠΕ., τον Δήμο Αγίου Νικολάου και όλους τους φορείς που μας έφεραν και πάλι στην όμορφη πόλη της Κρήτης. Είμαι σίγουρη με παρούσες τις καλύτερες ομάδες, το επίπεδο των αγώνων θα είναι πολύ υψηλό. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα δει όμορφα παιχνίδια. Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες».

Δήμητρα Μαναβή (Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ): «Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες»



«Ο πρώτος μου τίτλος ήρθε πέρυσι στον Άγιο Νικόλαο και είναι μεγάλη η χαρά μου που επέστρεψα και φέτος. Ανυπομονώ για την έναρξη των αγώνων. Ευχαριστούμε την Ε.Ο.ΠΕ., τον Δήμο Αγίου Νικολάου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για αυτή την εξαιρετική διοργάνωση από όλες τις απόψεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ