Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2019 16:46

Ο στόχος των αδερφών Μανδηλάρη στον Άγιο Νικόλαο και η δίψα του Σαντάνα

Στον τρίτο τους συνεχόμενο τελικό στον Άγιο Νικόλαο στοχεύουν ο Βασίλης και ο Άγγελος Μανδηλάρης που αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια την διοργάνωση των τελικών του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στην πόλη της Κρήτης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα αναφέρθηκε στη δίψα που έχει για να μάθει τα πάντα για το μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα, ενώ ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων Μανώλης Ρουμελιώτης και ο συνεργάτης του βραζιλιανού προπονητή, Θανάσης Πανούσος μίλησαν για τον στόχο της ομοσπονδίας να έχει αθλητές που ασχολούνται αποκλειστικά με το άθλημα της άμμου.

Βασίλης Μανδηλάρης (Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ): «Το αγαπημένο μας τουρνουά»




«Σας ευχαριστούμε για αυτό το όμορφο τουρνουά. Για εμένα και τον Άγγελο είναι το αγαπημένο μας. Ο κόσμος μας αναγνωρίζει, μας χαιρετάει και είναι πολύ φιλόξενος. Θέλουμε να πάμε και πάλι στον τελικό για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας από την πρώτη προπόνηση που κάναμε το καλοκαίρι και αυτό θα κυνηγήσουμε να πετύχουμε».

Άγγελος Μανδηλάρης (Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ): «Όλοι έχουν ίσες πιθανότητες για τον τίτλο»



«Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για αυτή τη διοργάνωση. Δυστυχώς οι ανδρικές ομάδες δεν προπονούνται όλον τον χρόνο στο μπιτς βόλεϊ και το τουρνουά αναμένεται πολύ αμφίρροπο. Κάθε ομάδα έχει ισάριθμες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν. Όλοι μπορούν να νικήσουν τους πάντες και για να κατακτήσεις τον τίτλο πρέπει να δώσεις το 100% των δυνάμεών σου».

Μανώλης Ρουμελιώτης (Τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ): «Οι κορυφαίες ομάδες βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο»



«Αυτή η διοργάνωση είναι η πρώτη που όλοι οι Έλληνες θα δουν τις κορυφαίες ομάδες να αγωνίζονται για τον τίτλο του πρωταθλητή. Ειδικά στις γυναίκες, λόγω των διεθνών υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, είναι η πρώτη φορά που όλες οι ομάδες δίνουν το παρών. Στους άνδρες ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και θα το δούμε μέσα από τους αγώνες. Αυτός που θα είναι πιο έτοιμος πνευματικά και σωματικά θα είναι ο τελικός νικητής. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες που θα παίζουν μόνο μπιτς βόλεϊ όλο τον χρόνο και να μυήσει μικρά παιδιά σε αυτό το όμορφο άθλημα».

Τίε Σαντάνα (Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ): «Θέλω να μάθω τα πάντα για το μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα»



«Θα ήθελα από την πλευρά μου και εγώ να σας ευχαριστήσω όλους για αυτή την διοργάνωση, σε μία υπέροχη πόλη. Η πρώτη μου εντύπωση για το μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα ήταν η Αρβανίτη και η Καραγκούνη, μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Στη συνέχεια γνώρισα την Μαναβή και την Τσοπούλου, δύο αθλήτριες μαχήτριες που κάνουν εξαιρετική δουλειά με την προπονήτριά τους, την Μαρία Τσιαρτσιάνη. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα προσωπικά που βρίσκομαι σε αυτή τη διοργάνωση για να δω καλύτερα τους αθλητές και τις αθλήτριες και να μιλήσω και με άλλους προπονητές. Μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θέλω να μάθω ακόμα περισσότερα για το μπιτς βόλεϊ στη χώρα αυτή».

Θανάσης Πανούσος (Συνεργάτης των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ): «Υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο στο μπιτς βόλεϊ»



«Με την σειρά μου και εγώ ευχαριστώ την Ε.Ο.ΠΕ. και τον Δήμο Αγίου Νικολάου για αυτή την διοργάνωση. Με τον Τίε Σαντάνα συνεργαζόμαστε από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας με στόχο την πρόκριση των Εθνικών ομάδων στην Ολυμπιάδα. Περιμένω ενδιαφέροντα παιχνίδια στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Υπάρχουν πολλά παιδιά με δυναμική και ταλέντο και χρειάζονται να παρθούν κάποιες αποφάσεις από μέρους τους για το αν θέλουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με το μπιτς βόλεϊ, όπως έγινε παλιότερα με την Καραντάσιου και την Σφυρή».