Εκτυπώστε τη σελίδα
19-07-2019 19:18

Η συνέντευξη Τύπου του Olympia Masters (photos)

Στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουλίου η συνέντευξη Τύπου του OLYMPIA MASTERS. Στο πάνελ παρευρέθησαν ο Γενικός γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελένη Καζάκου και Δήμητρα Χαριτίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αρχαίας Ολυμπίας Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Αμάραντος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας Χάρης Σπηλιόπουλος , ο υπεύθυνος αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Κωσταριάς και εκπρόσωποι των αθλητών και αθλητριών.

Αναλυτικά:

Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ.): «Κάθε καλοκαίρι Masters στην Αρχαία Ολυμπία»




«Καταρχήν εύχομαι καλή διαμονή σε όλο τον κόσμο που έχει έρθει στην Αρχαία Ολυμπία για την διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Αντώνη Χρυσανθακόπουλο, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον ΑΟ Ολυμπιονίκης και τον πρόεδρο Αλέξανδρο Αμάραντο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χάρη Σπηλιόπουλο για όλες τις προσπάθειες που έχουν κάνει για την φετινή διοργάνωση, η οποία είναι καλύτερη από αυτή του 2018. Αν δεν ήμασταν ικανοποιημένοι ως Ομοσπονδία από την πρώτη διοργάνωση, τότε δεν θα ερχόμασταν και φέτος. Εύχομαι να ερχόμαστε κάθε καλοκαίρι στην Αρχαία Ολυμπία και να δείχνουμε τις αρετές του μπιτς βόλεϊ στον τόπο που γεννήθηκε ο αθλητισμός. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΕΡΤ θα είναι δίπλα μας με live μετάδοση των τελικών την Κυριακή από τις 18.00 έως τις 20.00, καθώς πέρυσι οι τελικοί μεταδόθηκαν σε μαγνητοσκόπηση. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που βρίσκονται κοντά μας και στηρίζουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ».

Χάρης Σπηλιόπουλος (Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας): «Το μπιτς βόλεϊ έχει μπει στις ζωές μας»



«Ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και των πολιτών της Αρχαίας Ολυμπίας, καλωσορίζουμε στη πόλη για δεύτερη χρονιά το τουρνουά Masters. Ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερα πράγματα σε σχέση με το 2018 και πλούσιο θέαμα από τους συμμετέχοντες. Η πετοσφαίριση έχει αρχίσει για τα καλά να μπαίνει στο σκεπτικό μας, καθώς και ο σύλλογος της πόλης, ο ΑΟ Ολυμπιονίκης είναι μεγάλος αρωγός του αθλήματος με πολύ καλό γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Αγκαλιάζουμε την διοργάνωση και δείχνουμε έμπρακτα την στήριξή μας».

Δημήτρης Κωσταριάς (Υπεύθυνος αθλητισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας): «Χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις»



«Είναι χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις και να φιλοξενούνται στην Αρχαία Ολυμπία. Τα οφέλη διαχέονται στους νέους ανθρώπους και συμβάλλει στον τόπο έτσι ώστε να γίνει αθλητικός και τουριστικός προορισμός. Το μπιτς βόλεϊ αλλά και το βόλεϊ είναι αθλήματα που αγαπώ ιδιαίτερα, γιατί ήμουν και εγώ μέρος στα γυμνασιακά μου χρόνια στον ΑΟ Ολυμπιονίκης. Θεωρώ πως το μπιτς βόλεϊ είναι από τα πλέον θεαματικά αθλήματα και από τα πιο αντικειμενικά. Οι αθλητές είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουν όμορφο θέαμα. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να βρεθούν στις κερκίδες και να πάρουν μία πνοή δροσιάς αυτό το τριήμερο και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία, τον σύλλογο ΑΟ Ολυμπιονίκη και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Ραντεβού όλοι στο γήπεδο».

Αλέξανδρος Αμάραντος (Πρόεδρος ΑΟ Ολυμπιονίκη): «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε τουρνουά Masters»



«Είμαι πολύ χαρούμενος που φιλοξενούμε στην Αρχαία Ολυμπία για δεύτερη χρονιά τουρνουά Masters. Η Αρχαία Ολυμπία και ο Ολυμπιονίκης απέδειξαν ότι μπορούν να διοργανώσουν τέτοιες δράσεις και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε ό,τι μας ζητηθεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας που μας παρέχει ό,τι έχουμε ζητήσει, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Ομοσπονδία και τον κ. Χαλβατζή και κ. Παρασκευόπουλο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Σπηλιόπουλο, καθώς και την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία για την στήριξη. Θέλω να ευχηθώ υγεία στους αθλητές και στις αθλήτριες και να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο στην πόλη μας, να το ευχαριστηθούν και να μας έρθουν και πάλι του χρόνου. Καλώ όλο τον κόσμο να γεμίσει τα γήπεδα και να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου αγώνες. Ένα μήνα τώρα τρέξαμε πάρα πολύ ως σύλλογος για να είναι άρτια η διοργάνωση. Γενικά σαν άνθρωπος είμαι πάντα δεκτικός στις συνεργασίες για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ειδικά για ένα πανελλήνιο εάν συνεργαστούν αθλητικοί φορείς, δήμοι για καλύτερο αποτέλεσμα για όλους, εννοείται είμαστε ανοιχτοί. Θέλω να δω γεμάτο γήπεδο και να το ευχαριστηθούν όλοι. Να ακούσω αθλητές να λένε ότι πέρασαν όμορφα».

Αντώνης Χρυσανθακόπουλος (Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας): «Η Αρχαία Ολυμπία στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού»



«Καλωσορίζω από την πλευρά μου όλους τους συμμετέχοντες. Η περυσινή διοργάνωση μας έδωσε την ¨πρόκριση¨ για να φιλοξενήσουμε και φέτος μία διοργάνωση Masters. Σκοπός μας είναι να μπει η Αρχαία Ολυμπία στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού με αυτές τις εκδηλώσεις. Ήταν στόχος της προηγούμενης διοίκησης αλλά και της φετινής να ανεβάσει αυτές τις διοργανώσεις κάθε φορά και πιο ψηλά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, την Ομοσπονδία, τον ΑΟ Ολυμπιονίκη και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την καθοριστική συμβολή τους».