1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-05-2013 16:22

«Rookies» οι περισσότεροι νικητές στο «The Wall»

Ολοκληρώθηκε το 4th REVERI beachvolleytraining tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης σε συνεργασία με τον πρωταθλητή Ελλάδας Παύλο Μπελιγράτη την Κυριακή 12 Μαίου στα σύγχρονα γήπεδα Μπιτς Βόλει του The Wall climbing center στην Παλλήνη.

Tο τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν 34 ομάδες, είχε ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι νικητές της κατηγορίας AMATEUR είναι ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες που προπονούνται στο Μπιτς Βόλει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η διάκριση τους, λοιπόν, περνά το μήνυμα ότι και στην Ελλάδα, όπως ακριβώς και στον υπόλοιπο κόσμο, όποιος αγαπά το Μπιτς Βόλει μπορεί να παίξει και να ασχοληθεί μαζί του και τους 12 μήνες του χρόνου.

Στο τουρνουά AMATEUR των ανδρών οι Μάρκος Κωνσταντάκης και Πέτρος Πεδιαδίτης νίκησαν τους Θέμη Αιβαλιώτη και Τάσο Μωραίτη με 2-1 σετ μετά από ένα πολύ ωραίο βραδινό αγώνα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι Κωνσταντάκης/Πεδιαδίτης έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται συστηματικά με το Μπιτς Βόλει τους τελευταίους μήνες χωρίς ουδέποτε στο παρελθόν να είχαν παίξει Βόλει Σάλας.

Στο τουρνουά AMATEUR γυναικών οι Ειρήνη Δημαρά και Νάντια Ζαμπιάκη νίκησαν με 2-1 σετ τις Δήμητρα Δούκα και Μάγδα Αποστόλου.
Η 16χρονη Ειρήνη Δημαρά είναι κόρη του Βουλευτή Γιάννη Δημαρά και φανατικού ΦΙΛΑΘΛΟΥ του αθλήματος.

Στο τουρνουά AMATEUR Μεικτού οι Πέτρος Πεδιαδίτης και Ελευθερία Μπερέτη νίκησαν με 2-0 σετ τους Τάσο Μωραίτη και Μαρία Καλτσίδη.
Η Ελευθερία Μπερέτη ασχολείται επίσης αποκλειστικά με το άθλημα του μπιτς Βόλει και τον Ιούλιο θα μας εκπροσωπήσει στην Ολυμπιάδα Κωφών.

Στο τουρνουά OPEN ανδρών οι Γιάννης Μαμάης και Γιώργος Σταματέλος νίκησαν με 2-0 τους Κωνσταντίνο Ποθητάκη και Γιάννη Χαλκούση σε έναν πολύ υψηλού αγωνιστικού επιπέδου τελικό.

Στο τουρνουά OPEN γυναικών οι Ζένια Ροδανού και Βάνα Μπενάκη νίκησαν με 2-0 σετ τις Σοφία Ιωακειμίδου και Ελενα Παπαδοπούλου.

Στο τουρνουά OPEN Μεικτού οι Κωνσταντίνος Ποθητάκης και Βάνα Μπενάκη νίκησαν με 2-0 σετ Ηλία Χούτο και Μηλίτσα Ζήση.

Διοργανωτές αθλητές και αθλήτριες έδωσαν ραντεβού για το 5th BeachVolleyTraining tournament που θα γίνει στις 25 Μαίου.

Φωτογραφίες του τουρνουά στο http://pinterest.com/mtriant/4th-reveri-beachvolleytraining-tournament/

Βίντεο του τουρνουά στο www.beachvolleytraining.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ