1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2019 11:30

Οι καταστροφές δεν εμπόδισαν την διεξαγωγή του ANTIRRION MASTERS

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το Αντίρριο με ισχυρή βροχόπτωση και κεραυνόπτωση με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στα δύο γήπεδα στην παραλία Αντιρρίου, εκεί όπου διεξάγεται το ANTIRRION MASTERS.

 

Οι κερκίδες, οι προβολείς και κυρίως τα τρία κεντρικά γήπεδα με την ειδική άμμο δεν υπέστησαν φθορές και από τις 11.00 ξεκίνησαν κανονικά οι αγώνες, ενώ απόψε το βράδυ θα γίνουν και οι τελικοί σε απ΄ευθείας μετάδοση από το ΕΡΤ Sports.

Οι υπεύθυνοι της εγκατάστασης είχαν συμβουλευτεί τα δελτία της Ε.Μ.Υ. και είχαν ασφαλίσει εγκαίρως τον εξοπλισμό. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2018 στη Σκύρο όπου ένας χείμαρρος είχε περάσει μέσα από το κεντρικό γήπεδο και είχε παρασύρει στη θάλασσα το μεγαλύτερο μεγαλύτερο μέρος της άμμου αλλά η ζημιά είχε αποκατασταθεί μέσα σε μία ώρα.

«Είχαμε λάβει τα μέτρα μας»

«Πράγματι είχαμε λάβει τα μέτρα μας γιατί περιμέναμε την κακοκαιρία. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια τι μπορεί να γίνει με τον καιρό αλλά ότι ήταν εφικτό να πράξουμε το είχαμε πράξει από νωρίς χθες βράδυ», δήλωσε στο ethnos.gr ο υπεύθυνος του μπιτς βόλεϊ για την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και πολιτικός μηχανικός Αλέκος Παρασκευόπουλος και συμπλήρωσε: «Η κατασκευή της εγκατάστασης κάθε εβδομάδα και σε ένα διαφορετικό μέρος είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της διοργάνωσης. Γίνεται με μελέτη και με όλες τις νόμιμες προδιαγραφές για την στατικότητα και για το περιβάλλον στο οποίο στήνεται. Κατασκευάζονται με προσοχή και επιμέλεια ανεξάρτητα αν στήνεται σε ένα αστικό περιβάλλον όπως ήταν το τουρνουά που κάναμε πρόσφατα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ή, ε ένα καθαρά φυσικό περιβάλλον όπως εδώ στο Αντίρριο που είμαστε πλάι στο κύμμα. Ολα γίνονται με προδιαγραφές ασφαλείας. Εκτός από μία τέντα του χορηγού μας που και αυτή ανοικτή γιατί προστάτευε ένα ψυγείο δεν υπήρξε καμία άλλη φθορά παρότι στην περιοχή έγιναν μεγάλες καταστροφές από την πρωτοφανή θεομηνία».

Πάντως μέχρι και αυτή την ώρα στο Αντίρριο υπάρχει διακοπή νερού, ενώ συνεχείς διακοπές γίνονται στην ηλεκτροδότηση.

Οι τελικοί γυναικών και ανδρών θα γίνουν στις 20.00 απόψε και θα μεταδοθούν από το ERT Sports ενώ εντυπωσιακό αναμένεται το πρόγραμμα με τα πυροτεχνήματα μέσα καράβι της γραμμής Ρίου - Αντιρρίου που θα πλησιάσει κοντά στην εγκατάσταση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ