1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2019 01:39

Patra Juniors Open: Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των αγώνων του Patra Juniors Open που διεξάγεται στην Πάτρα και στις εγκαταστάσεις του Beach Life X με συνδιοργανωτή την Βάσω Καραντάσιου.
Οι Αλέξανδρος Μπαλίνης/Παναγιώτης Σεμιτέκολος - Παναγιώτης Βογιατζόγλου/Χρήστος Τσιγαρίδας και Σπύρος Χανδρινός/Αριστείδης Χανδρινός - Ιάκωβος Καφούρος/Αλέξανδρος Κουρτίδης είναι τα δύο ζευγάρια στο ταμπλό των νικητών και οι ομάδες που θα πάρουν τη νίκη θα προκριθούν απευθείας στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τα δύο δίδυμα που θα ηττηθούν θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τις νικήτριες ομάδες από το ταμπλό των ηττημένων οι οποίες είναι:

Αναστάσιος Γκρίλλας/Άγγελος Φωτόπουλος - Απόστολος Μέξας/Παντελής Μέξας
Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος/Νίκος Πετρόπουλος - Γιώργος Σδραυκάκης/Νίκος Σδραυκάκης

Στα κορίτσια, στην επόμενη φάση θα παλέψουν οι Αφεντάκη Παμαίρη/Σιαράβα - Κορνέλη Αμαλία-Σπυροπούλου Χαρίκλεια/Χαντζή Ελένη, Γρατσία Ειρήνη/Τριανταφύλλου Μαρία-Ειρήνη-Γκοτζιά Ανθέλεια/Κοντραφούρη Ελένη και οι Ραγκούση Μαρία/Ψηφογιάννη Χρυσούλα, ενώ οι Γεωργαντά Λαμπρινή/Σακκά Κατερίνα και οι Μαραθοκαμπίτου Ναυσικά/Τσαλικούση Θένια προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα αγοριών ΕΔΩ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα γυναικών ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ