Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2019 20:24

Ανοίγει η αυλαία του ANTIRRION MASTERS με την συμμετοχή 79 ομάδων

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (08.30) θα γίνει το πρώτο σερβίς στο Antirrion Masters.Το δεύτερο major τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ θα διεξαχθεί το διάστημα 12-14 Ιουλίου στα δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στην γραφική παραλία Αντιρρίου και η πρώτη μέρα θα περιλαμβάνει τους αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες.

Ο Δήμος Ναυπακτίας φιλοξενεί για τρίτη συνεχή σεζόν τουρνουά MASTERS στην παραλία Αντιρρίου και κάθε χρόνο ο αριθμός συμμετοχών ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Το 2017 στο Αντίρριο βρέθηκαν συνολικά 69 ομάδες, το 2018 συμμετείχαν 73 και φέτος ο αριθμός έφθασε τις 79 ομάδες.

Σαράντα ομάδες στους άνδρες και εικοσι τρεις στις γυναίκες θα αγωνιστούν στα προκριματικά και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για τα 4 εισιτήρια ανά φύλο που οδηγούν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής με τους αγώνες των ανδρών και στις 10 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια των γυναικών.

Η Entry List ανδρών ΕΔΩ.

H Entry List γυναικών ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

  • ANTIRRION MASTERS: Οι απονομές στους νικητές και στις νικήτριες
    Με τις απονομές στους νικητές, στις νικήτριες και στους φιναλίστ έπεσε η αυλαία του ANTIRRION MASTERS. Η παραλία Αντιρρίου φιλοξένησε για τρίτη σερί χρονιά major τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, με τους Γιώργο Μιχελάκη και Βασίλη Μούχλια να κάνουν το repeat στη διοργάνωση, ενώ στις γυναίκες, Πηγιάννα Μεθενίτη και Άννα Σπανού πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο ως δίδυμο σε τουρνουά επιπέδου Masters.
  • Οι τελικοί του ANTIRRION MASTERS στην ΕΡΤSPORTS
    Οι τελικοί του ANTIRRION MASTERS σε άνδρες και γυναίκες θα μεταδοθούν από την Εrtsports. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 20.00 την Κυριακή (14/07) και θα ολοκληρωθεί στις 22.00.
  • Εγκώμια για το ANTIRRION MASTERS από τους νικητές και τις νικήτριες του 2018
    Οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας έχουν δηλώσει συμμετοχή στο ANTIRRION MASTERS, με τους περσινούς νικητές στους άνδρες Γιώργο Μιχελάκη, Βασίλη Μούχλια να δίνουν κανονικά το παρών στη διοργάνωση.