Εκτυπώστε τη σελίδα
10-07-2019 23:11

Ο Ράπτης μαζί με το Σαλαβασίδη πήραν wild card στο ταμπλό του Αντιρρίου!

To μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ανδρών Αλέξανδρος Ράπτης θα είναι η μεγάλη ατραξιόν στο 2ο τουρνουά του πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας Masters που ξεκινάει σε λίγες ώρες στο Αντίρριο.

Με την ευκαιρία των διακοπών των διεθνών της Εθνικής ανδρών - καθώς η πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού θα ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου - ο Ράπτης με συμπαίκτη τον Δημήτρη Σαλαβασίδη θα αγωνιστούν στο Αντίρριο.

Μάλιστα το τμήμα μπιτς βόλεϊ της ΕΟΠΕ προς τιμήν του, έδωσε στην ομάδα των Ράπτη, Σαλαβασίδη τη μία από τις τρεις wild card (η δεύτερη είναι επιλογή των εκάστοτε διοργανωτών και πρόκειται για τους Σπύρο Κάνα, Θανάση Γεωργακόπουλο και η τρίτη wild card δόθηκε στους Νεκτάριο Γεωργακόπουλο, Αντιόλ Κόλα). Έτσι θα δούμε σίγουρα φρέσκις και δυναμικές ομάδες στο κυρίως ταμπλό του δεύτερου κατά σειρά τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος που ξεκινάει την Παρασκευή 12 Ιουλίου με τα προκριματικά στα γήπεδα που θα στηθούν στην παραλία Αντιρρίου.

Είχε δασκάλα την Καραντάσιου

Αυτό που γνωρίζουν ελάχιστοι είναι πως ο Αλέξανδρος Ράπτης έμαθε το μπιτς βόλεϊ στην σχολή της Βάσως Καραντάσιου που δραστηριοποιείται στην Πάτρα και μάλιστα είχε αγωνιστεί και πριν δύο χρόνια στο τουρνουά του πρωταθλήματος τζούνιορ.

«Ευχαριστώ την ΕΟΠΕ για την wild card. Το 2017 είχα κατέβει στο τουρνουά των τζούνιορ και μου άρεσε πολύ η εμπειρία. Μου αρέσει πολύ να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου στο μπιτς βόλεϊ αλλά δε μπορώ να δω το μπιτς βόλεϊ επαγγελματικά», είπε ο πατρινός άσσος ο οποίος σε γνώριμα λημέρια θα έχει την ευκαιρία να δει φίλους και γνωστούς από την παλιά του… γειτονιά.

«Μακάρι να υπάρχουν γεμάτες κερκίδες»

«Ξέρω πως το τουρνουά στο Αντίρριο είναι από τα καλύτερα. Εχω ακούσει τα καλύτερα και από τους αθλητές και από τους θεατές που το έχουν ζήσει τα προηγούμενα χρόνια. Με τον Δημήτρη Σαλαβασίδη δεν έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μακάρι να προχωρήσουμε και να μπορέσουμε να αγωνιστούμε σε γεμάτες κερκίδες. Γνωρίζω και πολλές άλλες ομάδες με παίκτες που τους γνωρίζω από τη σάλα», συμπλήρωσε στο volleynews.gr ο Αλέξανδρος Ράπτης.

Σχετικά άρθρα