1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2019 23:53

Thessaloniki Juniors Open: «Χρυσοί» οι Καφούρος/ Τσιγαρίδας και Γεωργαντά/Σακκά στην κατηγορία Κ19

Οι Ιάκωβος Καφούρος/Χρήστος Τσιγαρίδας στα αγόρια και οι Λαμπρινή Γεωργαντά/Κατερίνα Σακκά στα κορίτσια, ήταν οι νικητές του Thessaloniki Juniors Open, του δεύτερου τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ K19 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club στην Καρδία της Θεσσαλονίκης.

Στον τελικό των αγοριών, οι Ιάκωβος Καφούρος/Χρήστος Τσιγαρίδας επικράτησαν με 2-0 σετ (21-11, 21-13) σετ των Αλέξανδρος Μπαλίνης/Τριαντάφυλλος Ρεστέμης.

Στα κορίτσια νικήτριες του τελικού ήταν οι Λαμπρινή Γεωργαντά/Κατερίνα Σακκά, επικρατώντας με 2-1 σετ (21-17, 21-14, 15-3) σετ των Παμαίρη Αφεντάκη/Αμαλία Σιαράβα Κορνέλη. Οι δύο νικήτριες είχαν φτάσει στο τελικό του Attica Juniors Open, αλλά είχαν ηττηθεί ηττήθηκαν από τις Γεωργία Αντωνακάκη/Ιωάννα Περδικάκη με 2-0 σετ.

Τις απονομές έκαναν ο υπεύθυνος και προπονητής των εγκαταστάσεων, Παναγιώτης Μούρτζιος και ο θρύλος του παγκοσμίου βόλεϊ και νυν προπονητής Φρέντι Μπρουκς.

Τα αποτελέσματα αγοριών ΕΔΩ.

Τα αποτελέσματα κοριτσιών ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ