1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-07-2019 21:07

Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Θέλω το μπιτς βόλεϊ να γίνει συνήθεια στην Αριστοτέλους» (vd)

Ενθουσιασμένος από την διεξαγωγή του THESSALONIKI MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους εμφανίστηκε στην κάμερα του volleyball.gr ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο νέος Δήμαρχος της πόλης έδωσε το παρών την Κυριακή (30/06) στους τελικούς ανδρών και γυναικών και παρά το γεγονός ότι αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά του από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο υποσχέθηκε, όχι απλώς την διεξαγωγή και του χρόνου του τουρνουά στη Θεσσαλονίκη, αλλά την επέκταση και αναβάθμισή του, έτσι ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς κάθε καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Ζέρβα:

Ποια είναι η εντύπωσή σας από το εντυπωσιακό σκηνικό στην πλατεία Αριστοτέλους;
«Ως Θεσσαλονικιός λατρεύω την πλατεία Αριστοτέλους, αλλά έτσι όπως την είδα με το γήπεδο μπιτς βόλεϊ, την αγαπάω ακόμα περισσότερο. Όλοι οι πολίτες την χαίρονται όταν γεμίζει από δράσεις και με τόσο σημαντικά γεγονότα, στην καρδιά της πόλης. Είναι πραγματικά διαφορετικό αυτό που συνέβη με το τουρνουά μπιτς βόλεϊ και θέλω να μας γίνει και συνήθεια. Τα καλοκαίρια όταν ο καιρός είναι καλός, η πλατεία Αριστοτέλους είναι μαγική. Και σε άλλη μέρη της πόλης είναι καλό να γίνονται δράσεις σε διάφορα αθλήματα και να το χαίρεται ο κόσμος».

Αναλαμβάνετε ως νέα Δημοτική Αρχή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Υπάρχει δέσμευση ότι αυτή η διετία που έχει περάσει με αγώνες μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Αριστοτέλους μπορεί να γίνει τριετία και τετραετία;
«Αυτό είναι κάτι δεδομένο και με πολύ πιο πλούσιες διοργανώσεις, με περισσότερο κόσμο. Ό,τι είναι πετυχημένο σαφώς και θα έχει συνέχεια. Το ζητούμενο για την νέα Δημοτική Αρχή και για εμένα ως Δήμαρχος είναι να γίνονται και άλλα πράγματα. Η Ομοσπονδία Βόλεϊ δίνει το καλό παράδειγμα, μας βοηθήσατε να δούμε πολύ όμορφες εικόνες και να εμπεδώσουμε τι σημαίνει αυτό για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης».

Από το πρωί μέχρι και το βράδυ όλες τις ημέρες οι εξέδρες ήταν γεμάτες...
«Ο κόσμος διψάει. Για αθλητισμό, για εκδηλώσεις και κυρίως τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις. Η Ομοσπονδία Βόλεϊ βοήθησε στο να γίνει μία άρτια διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Υπόσχομαι αυτό να συνεχιστεί».

Οι δηλώσεις του νέου δημάρχου στο βίντεο:

 

 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ