1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2019 22:40

Καραμπέτσος: «Το μπιτς βόλεϊ ανεβαίνει χάρις τη βοήθεια επιχειρηματιών όπως η Πετρίδου»

Tον απολογισμό του τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί της κατηγορίας ενός αστεριού της FIVB που έγινε στην παραλία Μυλοπότα στην Ίο έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος. Περιχαρής από την επιτυχία των Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στην προπονήτρια τους Μαρία Τσιαρτσιάνη ωστόσο στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ στάθηκε ιδιαίτερα στην προσφορά της Βάσως Πετρίδου.

Η επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια του Free Club αλλά και ομίλου Luxurios που έχει κάνει κολοσσιαία επένδυση στην Ίο ήταν και αυτή που χρηματοδότησε το εγχείρημα της διοργάνωσης.

«Ξεκινώντας πριν από δύο χρόνια τη θητεία μου στην ομοσπονδία κάναμε έναν σχεδιασμό βήμα βήμα προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για να επιστρέψει το άθλημα του Beach Volley εκεί που ήταν τα παλιά χρόνια. Με τη βοήθεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της οποίας τυγχάνει να είμαι και μέλος, σχεδιάσαμε το μέλλον. Θέλαμε να ανέβουμε σιγά σιγά και πάλι εκεί που πρέπει να είμαστε. Σε αυτόν τον σχεδιασμό πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ιδιωτική πρωτοβουλία. Αυτό που έγινε στην Ίο την εβδομάδα που διανύσαμε και για το οποίο μας δίνουν άπαντες συγχαρητήρια δεν έχει στοιχίσει το παραμικρό στην ομοσπονδία. Η κυρία Βάσω Πετρίδου έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την άρτια διοργάνωση. Προσπαθούμε να φέρουμε κοντά στην ομοσπονδία τους χορηγούς προκειμένου να κάνουμε ανάλογες διοργανώσεις. Το καλό για την ομοσπονδία είναι ότι το Beach Volley που πλέον φέρνει επιτυχίες δεν στοιχίζει στην ομοσπονδία», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος (στη φωτογραφία μαζί με την Βάσω Πετρίδου).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ