1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2019 17:51

Πήδηξε από τον 29ο όροφο επαγγελματίας αθλητής του μπιτς βόλεϊ

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του παγκοσμίου μπιτς βόλεϊ με την είδηση του θανάτου του Έρικ Ζάουν. O αμερικανός αθλητής λίγο πριν γιορτάσει τα 26α γενέθλια του φέρεται να αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 29ο όροφο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Borgata Hotel, Casino & Spa στο Ατλάντικ Σίτι του Νιού Τζέρσεϊ.

Σύμφωνα με τις αρχές που άργησαν να βγάλουν το πρώτο τους πόρισμα, ο θάνατος του Ζάουν οφείλεται σε αυτοκτονία καθώς τα ευρήματα στο δωμάτιο του φανερώνουν πως βρίσκονταν μόνος του την ώρα του απονενοημένου διαβήματος. Η σορός του βρέθηκε στο χώρο του γκαράζ και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Ο Ερικ Ζάουν αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο όπεν του παγκοσμίου σιρκουί στην Κούβα στις 12 Μαΐου έχοντας συμπαίκτη τον Ίαν Σάτερφιλντ. Το τελευταίο διάστημα είχε μετακομίσει στο Ατλάντικ Σίτυ όπου έκανε την προετοιμασία του για την θερινή σεζόν όμως τις τελευταίες ημέρες είχε αποσύρει την συμμετοχή του από ένα κορυφαίο τουρνουά. Ηταν γεννημένος στις 28 Ιουνίου 1993.

Η Ενωση επαγγελματιών αθλητών μπιτς βόλεϊ (AVP) εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει τη λύπη της για την απώλεια του Ζάουν. «Είμαστε βαθιά λυπημένοι από το ξαφνικό πέρασμα του Eric Zaun. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του αυτή τη στιγμή».

Πηγή ethnos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ