1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2019 16:56

Στο Ευρωπαϊκό μπιτς Κ18 Κουρτίδης, Χανδρινός και Αντωνακάκη, Περδικάκη

Στο Μπάντεν θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 και οι αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης (12/6) στην πόλη της Αυστρίας.

Αλέξανδρος Κουρτίδης και Αριστείδης Χανδρινός στα αγόρια και Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη στα κορίτσια θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη διοργάνωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί τρεις ημέρες αργότερα (16/6). Συνολικά 32 ομάδες, χωρισμένες σε 8 ομίλους των 4, θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε αγόρια και κορίτσια.

Οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στο Euro K18 απευθείας από το κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Οι Κουρτίδης, Χανδρινός βρίσκονται στο νούμερο 27 και οι κρητικές Αντωνακάκη, Περδικάκη είναι στο νούμερο 7. 

Τα προκριματικά θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) και το απόγευμα οι δύο ελληνικές ομάδες θα μάθουν τον όμιλο και τους αντιπάλους τους στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Συνοδοί των δύο ομάδων είναι οι προπονητές Γιάννης Χαριτωνίδης και Νίκος Προύφας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ