1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-05-2013 13:36

Έτοιμοι για άλλη μια σεζόν οι «Mani - Gianni» (video)

Για άλλη μια χρονιά, ο Δημήτρης Μανιόπουλος και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης ξεκινούν μαζί τη σεζόν στο Μπιτς Βόλεϊ. Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά στη σάλα, στρέφουν την προσοχή τους στην άμμο με τον πρώτο να λέει:
Για τρίτη συνεχόμενη χρόνια θα παίξω με τον Γιάννη. Στόχος μας σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη χρονιά για μένα, μια και θα γίνω σύντομα μπαμπάς, είναι να διεκδικούμε σε κάθε τουρνουά τη συμμετοχή μας στον τελικό.

Είναι πολύ σημαντικό που συνεχίζουμε για άλλη μια χρονιά. Ταιριάζουμε εντός κι εκτός γηπέδου, έχουμε τους ίδιους στόχους, αν και μας χωρίζει σχεδόν μια δεκαετία, μα πάνω από όλα δεν ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι και φροντίζουμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του. 

Η περσινή χρονιά ήταν πολύ επιτυχημένη καθώς στα 4 από τα 5 τουρνουά παίξαμε στους ημιτελικούς. Αυτό δείχνει ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τυχαία. Προσπαθούσαμε πολύ, αν και χωρίς προπονητή, παρά μόνο με τις φιλικές συμβουλές της Έφης Σφυρή και την υποστήριξη του φίλου, γιατρού και εργοφυσιολόγου Κώστα Φλέσσα, να βελτιωνόμαστε και να σταθεροποιούμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις. 

Προσπαθούμε και φέτος να βρούμε ανθρώπους και εταιρίες που θα μας βοηθήσουν να ασχοληθούμε με το άθλημα που τόσο αγαπάμε.
Η βοήθεια που είχαμε πέρυσι από:
Την BIC, 
την AVON, 
τη SPORTS PERFORMANCEʼS,
το VARI SPORTS CLUB, 
τη WILSON,
τη HIGH 5, και 
την T-SHIRT HOUSE
μας έδωσε τη δυνατότητα, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, να μπορέσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό.

Media

2 σχόλια

  • Comment Link ευα Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 16:55 posted by ευα

    ενα απο τα καλυτερα διδυμα στην αμμο!προσωπικα δηλωνω και φαν του ρουμελιωτακη και του ευχομαι οτι καλυτερο στην καριερα του και οχι μονο!οπως και στον μανιοπουλο!καλη αρχη!

  • Comment Link Κώστας Λ. Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 14:00 posted by Κώστας Λ.

    Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη εταιρίες που βοηθούν τον ελληνικό αθλητισμό. Μπράβο και στα παιδιά.Πολύ οργανωμένη προσπάθεια.Καλά αποτελέσματα και φέτος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ