1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2019 15:44

Ο ομοσπονδιακός Τίε Σαντάνα για το ανδρικό μπιτς βόλεϊ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής στο μπιτς βόλεϊ, Τίε Σαντάνα, βρέθηκε στο Avant Garde Men's Cup στην Καρδία Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε από κοντά το πρώτο τουρνουά Open του φετινού Πανελλήνιου σιρκουί. Ο Βραζιλιάνος προπονητής δήλωσε:
«Πρώτα απ'όλα θέλω να πω ότι μου άρεσε που είδα παίκτες που δεν γνώριζα πριν να ανταγωνίζονται παραδοσιακά δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Δεύτερον μου άρεσε η οργάνωση του τουρνουά, καθώς και η διαιτησια των αγώνων. Όσον αφορά το επίπεδο των ανδρών, είναι δύσκολο να κάνεις σωστή ανάλυση αυτή την στιγμή, αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι αθλητές αγωνίζονται και στη σάλα και τώρα ξεκίνησαν πάλι τις προπονήσεις στο μπιτς βόλεϊ. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα και οι αγώνες ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως τώρα που ξεκινάει σιγά σιγά η σεζόν, οι περισσότεροι θα έχουν μεγάλη βελτίωση σε 1-1,5 μήνα από τώρα με τις προπονήσεις που θα κάνουν. Είδα όμως αθλητές με πολύ καλά στοιχεία και με όρεξη για δουλειά και για ατομική-ομαδική βελτίωση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ