Εκτυπώστε τη σελίδα
07-05-2019 15:21

Το Beach Arena Cosmos στο Πόρτο Χέλι άφησε εποχή και έδωσε ραντεβού στη Ρώμη

Η ‘πρώτη’ του Beach Arena Cosmos με το 1st Nikki Beach tour & camp by bagie στο Πόρτο Χέλι άφησε εποχή.

Ήταν ένα υπέροχο διήμερο στο πεντάστερο ξενοδοχείο Nikki Beach, με εξαιρετικούς αγώνες, διασκέδαση, εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια του Nikki Beach camp o επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Γιώργος Γιάτσης παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ακαδημαϊκή του έρευνα με θέμα την «Κινησιολογία» στην επίθεση του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον τον ακούσαμε μέσω Skype και στη συνέχεια, με την αξιολόγηση των αθλητών/τριών στην επίθεση, βγάλαμε σημαντικά συμπεράσματα.

Στη διδακτική μεθοδολογία της Beach Arena προστέθηκε άλλη μία ουσιαστική και σύγχρονη προπονητική ενότητα.

Το Nikki Beach tour είχε πολύ ωραίους αγώνες σ’ ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο πάνω στο κύμα. Πρωταγωνίστρια ήταν η Κατερίνα Καπόλου που κέρδισε το Queen of the court με συμπαίκτρια την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά Έλενα Ξάφη αλλά και το μικτό με συμπαίκτη τον Ευτύχη Κόκκαλη. Στο τουρνουά των ανδρών και στο King of the court …βασιλιάδες αναδείχθηκαν οι Σπύρος Τσίτος και Δημήτρης Φυτσιλής. Οι νικητές εκτός των μεταλλίων κέρδισαν και την υπέροχη τσάντα ταξιδιού Beach Arena Bagie από το bagie.gr χορηγό του τουρνουά.

Διοργανωτές και συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού στην επόμενη δράση του Beach Arena Cosmos στη Ρώμη, από τις 5 μέχρι τις 8 του Σεπτέμβρη 2019 όπου, εκτός των άλλων, θα παρακολουθήσουμε και την τελική φάση του πεντάστερου τουρνουά της FIVB.

 

tr8.pngtr2.pngtr7.pngtr6.pngtri1.png