1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-05-2013 21:30

Στα Χανιά προετοιμάζονται οι γυναίκες

Οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη και Κωνσταντίνα Βλαχάκη βρίσκονται στα Χανιά, όπου στην παραλία Αγίων Αποστόλων θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2013. Στο προπονητικό camp μετέχε επίσης και Εθνική Ομάδα γυναικών της Φινλανδίας, που αποτελείται από τις Ερικα και Εμίλια Νυστρομ.


«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας εδώ στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις beach volley του συλλόγου Νέας Κυδωνίας. Αυτά τα καμπ βοηθάνε πολύ για να έχουμε αγωνιστικές παραστάσεις και να συγκενρωθούμε απόλυτα στα τεχνικά και τακτικά στοιχεία που δουλέυουμε, ενώ σχολίασε για τη φιλοξενία στα Χανιά: «Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του συλλόγου μπιτς βόλεϊ Νέας Κυδωνίας και συγκεκριμένα τους κυρίους Αλεξιάδη και Ξέρα, αλλά και το μέλος της επιτροπής εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ κύριο Παπαδάκη, για την βοήθειά τους», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Ταμπουρατζής για να καταλήξει. «Η δουλειά που κάνει ο τοπικός σύλλογος είναι υποδειγματική και μακάρι σε όλη την Ελλάδα να γίνει παράδειγμα να το ακολουθήσουν κι άλλα σωματεία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ