1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2019 16:47

Το 8ο τουρνουά της Beach City League στην Ανάβυσσο

Το 8ο τουρνουά της σειράς θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου από το Anima Beach Academy by Beligratis στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.
Υπενθυμίζουμε πως 3ήμερες διανυκτερεύσεις σε αρχοντικό σπίτι στον Άγιο Ρωμανό της ΤΗΝΟΥ και στα πολύ όμορφα και παραδοσιακά δωμάτια του DORA’S STUDIOS & APARTMENTS στον Μέγα Γιαλό στην πανέμορφη Σύρο, αλλά και εντυπωσιακά ρολόγια της ρολόγια U.S POLO ASSN από τo TIMEONLINE.GR της εταιρίας ΜΠΕΛΣΗ Ο.Ε. περιμένουν τους αθλητές που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις στην τελική κατάταξη, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Κοντά μας οι υποστηρικτές της σειράς Beach City League το σαλόνι ομορφιάς BEAUTY LOFT BY MARY O’ η εταιρία χειροποίητων αναψυκτικών B-FRESH, το κέντρο ενδυνάμωσης σώματος αποκλειστικά με παλμό FITNESSVIBE, το φυσικοθεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ στο Ελληνικό, το café bar restaurant GASTON στη Ν.Σμύρνη, το φαρμακείο SMILE PHARMACY στην Άνω Γλυφάδα, η εταιρεία αθλητικών ειδών SPOR_TECH, το εστιατόριο με ελληνική μοντέρνα κουζίνα στην Ν.Ερυθραία ZAATAR και η εταιρία UMBRO.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με σύστημα ομίλων στα δύο νικηφόρα σετ των 15 πόντων και tie break στους 11 πόντους. Υπενθυμίζουμε πως η κατηγορία του μεικτού δεν έχει περιορισμούς στο αγωνιστικό (free rules).

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 3 Μαρτίου να υποδεχτούμε την άνοιξη με ένα ακόμη τουρνουά beachvolley !!

Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 6944385031 και 6974453287.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ