1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-05-2013 14:06

Αδελφοποίηση και... Χατζηβασιλείου

Μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου υπέγραψε την πράξη αδελφοποίησης με τον Βρετανικό σύλλογο Sideout Volleyball & Beach Volleyball Club (υπεύθυνος του συλλόγου είναι ο προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας).
Δηλώθηκε, δηλαδή, και επίσημα η πλήρη υποστήριξη του ενός συλλόγου στον άλλον και η καλή συνεργασία για την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας, με σκοπό την καλύτερη ανάπτυξη και θεμελιωμένη εκμάθηση των αθλημάτων μπιτς βόλεϊ και βόλεϊ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη του Sideout βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο νησί και προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα.

Μάλιστα, η Τελχινίδα θέλοντας να τιμήσει τα μέλη του αδελφού σωματείου της διοργάνωσε τουρνουά μπιτς βόλεϊ που πήραν μέρος 9 γυναικείες ομάδες και 8 ανδρικές. Στους αγώνες πήρε μέρος και η γνωστή παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια και με το βόλεϊ.

Και στις δύο κατηγορίες οι τελικοί εξελίχθηκαν σε ροδίτικη υπόθεση αφού στις γυναίκες η Ειρήνη Σφυρίου με την Ελισάβετ Αμορανίτη νίκησαν τη Μαρία Βομβύλα και τη Κατερίνα Χειμωνέττου 2-1 σετ. Στους άνδρες ο Μιαούλης Χειμωνέττος με συμπαίκτη τον Ντάνιελ Γκένοφ νίσησε με 2-0 σετ τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Λέντσι Ορμενάι.

Πηγή: news12.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ